Автор
Кристина Кирова

Нанси проговори за ужаса след Фермата: Ето какво се е случило (снимки)

Нанси Карабойчева, която беше призната за най-красивата българка през 2013 г., проговори за ужаса, който е преживява от участието си във "Фермата". Тя беше една от фаворитките на зрителите и беше сериозен претендент за победител, но уви - тежки травми я извадиха от шоуто. 

Красавицата е претърпяла тежка операция през лятото, когато са били заснети голяма част от епизодите на предаването и когато се е случил инцидентът. Това се е случило преди 2 месеца, а възстановяването продължава, като се очаква да е напълно здрава едва след още 7 месеца. Ето какво сподели самата тя в социалните мрежи и показа с кадри ужаса, през който е трябвало да премине:

"И това мина. Операцията ми беше направена преди 2 седмици. Възстановявам се, но ще е необходимо доста време. Още съм с патерици, вече втори месец. След 20-30 дни ще започна да стъпвам по малко на крака. 🦵 Финална оценка на щетите: скъсана предна кръстна връзка (изградиха ми я изцяло от сухожилие от задното ми бедро), скъсан менискус (зашиха го), пукната кост и нарушения по латералните връзки - колатералната по-леко, което трябва да зарасне само, и медиалната (вътрешната) по-сериозно, като ще я наблюдаваме дали ще се възстанови напълно. На което страшно много се надявам, за да не са необходими допълнителни интервенции. 🤞🏻 Период за възстановяване: 9 месеца, след които ще мога отново да започна да водя по-активен начин на живот. Като аз се познавам добре и работя със страхотен рехабилитатор, така че вярвам, че периодът ще е около 6 месеца, защото постигнахме много още преди самата операция. 💪🏻 Нямам търпение да вляза отново във фитнеса, да поиграя волейбол, но най-вече да потичам с Мати и Йони, или просто да отидем на разходка."