Автор
Ева Григорова

Двама участници от "Фермата" разпалиха искрата помежду си

Страстите във "Фермата" се разгорещиха. Такъв тип предавания винаги са били подходяща почва за неочаквани приятелства, съперничества и драма. Въпреки това, понякога, сред целия хаос и конкуренция, процъфтява истинска любовна история. Така се случи и с двамата участници от "Фермата" - Валерия и Жоро. Те намериха любовта на най-неочакваните места. 

"Аз я харесвам още от кастинга. Не съм искал да търся някакъв контакт, защото щеше да е тъпо, а и аз не действам по този начин", разкри хлътналият до уши участник Жоро към най-добрата приятелка на телевизионната си изгора Валерия. 

View post on Instagram
 

"Бих се радвал, ако мога да я опозная малко повече. Има сериозна крепостна стена. Така я усещам. И пак не смятам, че съм и безразличен , аз го виждам в очите ѝ. Просто има нещо, което я спира". 

Жоро продължи да се жалва по любимата Вал, като дори призна, че иска да я докосва: "Изпитвам нужда в някакви моменти да я докосвам. Аз наистина съм адски искрен с нея". 

View post on Instagram
 

Приятелката на Вал, Присияна, е убедена, че любовта е във въздуха и, че ако Жоро е достатъчно търпелив да почака задръжките на Валерия да паднат, връзката им ще бъде доста успешна.

Вдовица с три деца влезе във "Фермата", шегува се, че е повече от мъж
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Вдовица с три деца влезе във "Фермата", шегува се, че е повече от мъж

Автор Ива Петрова