Автор
Ива Петрова

Най-популярните фетиши за 2023 г.

Фетишът е предизвикване на сексуална възбуда в отговор на обект или част от тялото, които не са типично сексуални. Много хора с фетиши си фантазират за съответното нещо, за да се възбудят или достигнат до кулминация. Обектите на вълнение могат да бъдат различни, а съдейки по търсенията в Google вече има такива, които се открояват.


Кои са 5-те най-търсени фетиши в Google от началото на годината:


Крака
Най-често търсените в Google фетиши са фетишите на крака. Този фетиш може да бъде изразен по различни начини, някои хора се възбуждат дори само като гледат краката си. Други предпочитат да стоят с чорапи и обувки, а трети да ближат крака или пръсти.


Бельо
Фетишът с бикини включва сексуална възбуда от вида, усещането или миризмата на бикини, особено носени. Някои мъже обичат да носят бикини, предназначени за жени, защото гледката или усещането от носенето на дамско бельо ги възбужда, а и фактора да бъдат видени или хванати не е за подценяване. Има мъже, които виждайки жена в секси бикини се възбуждат моментално.

Доминантен секс: камшик за по-голямо удоволствие
ПО ЖЕНСКИ
Автор Ева Григорова

Доминантен секс: камшик за по-голямо удоволствие

Автор Ева Григорова

Високи токчета
Има мъже, които обичат да носят обувки, предназначени за жени, други се вълнуват само от вида на определени обувки, а трети предпочитат да видят дама с високи токчета.


Найлонови чорапи и жартиери
Чорапи, чорапогащници и жартиери са доста често търсени. Този фетиш може да включва носенето на чорапи по време на сексуална активност, или дори скъсването им.


Фетиш на ръцете
Тези фетиши са по-рядко срещани от тези на краката, но все пак не са рядкост. Фетишът на ръцете може да включва привличане към пръстите, дланта или ноктите, както и специфични действия извършвани с ръцете, колкото и необичайно да звучи. Той може да се реализира в пряка сексуална активност или да не е пряко свързан с нея.