През изминалите месеци сте натрупали умора и сте се претоварили със задачи. Октомври ще ви освободи от някои от тези тежести, ще редуцира стреса и ще ви облекчи. Ще успеете да отметнете голям обем отговорности, които са станали твърде непосилни. 

Борите се срещу положителна за вас промяна и ви е страх да загърбите миналото. Може би се придържате към стари навици, ситуации или вярвания, които ви пречат да направите необходимите трансформации за вашия растеж. 

Обърнете внимание на новите възможности, които се отварят пред вас и не се плашете да се захванете с нещо ново и непознато. Октомври ще ви отърве от стреса на умората, но ще ви донесе емоционален стрес. 

Ще минете през период на болка, скръб и самосъжаление. Ще си припомните или ще се сблъскате със загуба или болезнена ситуация, което много ще ви нарани. 

В живота ви липсват баланс и хармония. Необходимо е да балансирате противоположните сили и емоции, които бушуват във вас, и да намерите равновесие във вашите думи, действия и начинания. Вие сте гъвкави, адаптивни и умеете добре да жонглирате с множество отговорности. 

Работите добре в напрегнати ситуации. Справяте се безпроблемно с възходите и паденията на живота с лекота и умереност. 

Намирате се в период на преход и е от съществено значение да се освободите от излишния товар и да приемете промяната, дори да ви плаши. Обърнете внимание на всяка емоционална болка или рани от миналото и се постарайте да намерите баланс и равновесие в живота си.