Автор
Мира Маринова

Октомврийски тароскоп за зодия Лъв: Успех, финансово изобилие и нова страст

През октомври на фокус ще бъде вашият интелект. Месецът ще ви подари остър и аналитичен ум, а вие ще се възползвате максимално от него. Ще бъдете любознателни, ще имате жажда за нови знания и ще трупате опит в различни сфери. 

Попадате във фаза на търсене. Търсене на нова информация, търсене на прозрения и проучване на нови идеи и хоризонти. Ще бъдете изключително нетърпеливи да научите нови неща и да ги приложите на практика. Месецът ви среща и с ново начало. Ще се наложи да бъдете спонтанни, да се доверите на съдбата си и да скочите смело в неизвестното. 

Имате готовност и желание да се впуснете в непознати територии и сте готови за приключение без страх и колебание. Тази ваша смелост ще бъде щедро наградена от съдбата. Октомври ви носи успех, финансово изобилие и справедливо разпределение на ресурсите. 

Предстои ви период на материален просперитет, който ще ви поднесе наградите от вашите усилия. Ще получите и неочаквана финансова подкрепа от хора от обкръжението ви. И за десерт – октомври ви носи страст. 

Октомврийски тароскоп за зодия Близнаци: Не падайте духом, всичко ще се нареди по-скоро, отколкото си мислите!
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Октомврийски тароскоп за зодия Близнаци: Не падайте духом, всичко ще се нареди по-скоро, отколкото си мислите!

Автор Мира Маринова

Месецът ви носи мощна, първична енергия, която ще подсили романтичните ви отношения. Необвързаните от вас ще бъдат силно привлечени от напълно противоположен на тях тип партньори. 

Докоснете се до вашите дълбоки желания и страсти, като се опитайте да използвате тази енергия и в кариерен план. Превърнете я в хъс и амбиция и я насочете към творчество и личностно израстване. Имате силна връзка с вашите желания и първичната си страна. Отдайте се на своите страсти и ги проявявайте във всеки аспект от живота си.