Автор
Мира Маринова

Октомврийски тароскоп за зодия Дева: Време за равносметка и предизвикателства

Октомври ще ви срещне с носталгия. Ще се сетите за най-милите си детски спомени и ще се върнете назад във времето към един по-семпъл и безгрижен живот. Ще попаднете на съкровени спомени и снимки от незабравими детски преживявания. Тази разходка из миналото ще ви вдъхнови и ще ви накара да погледнете по по-позитивен начин на бъдещето. 

Повлияни от носталгичните емоции, ще се мотивирате да преоткриете себе си и да се освободите от всичко, което вече не ви служи. През този месец ще минете през период на интроспекция и сами ще вземете решение да се отдалечите от ситуации, хора или емоции, които вече не ви носят щастие. 

На този етап в живота ви липсва контрол, посока и се чувствате блокирани. Изпитвате трудност да догоните целите си и прогресът ви е бавен и тромав. Не разпределяте правилно времето си и то все не ви стига. Опитайте се да вкарате живота си обратно в релси и да подредите и степенувате задачите си. 

През октомври бъдете предпазливи и се пазете от измама. Имайте ясна стратегия за кризисни ситуации, бъдете бдителни и внимателни в действията си. Не се доверявайте лесно на никого, защото има подмолни хора в обкръжението ви, които имат скрити мотиви и не ви мислят доброто. 

Октомврийски тароскоп за зодия Лъв: Успех, финансово изобилие и нова страст
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Октомврийски тароскоп за зодия Лъв: Успех, финансово изобилие и нова страст

Автор Мира Маринова

Бъдете нащрек през целия месец, защото през октомври ще имате и много слаба интуиция. Месецът временно ще прекъсне връзката с вашата вътрешна мъдрост. Съзнателно или не, често ще пренебрегвате подсъзнателното си ръководство. Имате навика да прибързвате с изводи и реакции. Ще се срещнете с предизвикателства, така че анализирайте добре ситуациите и бъдете внимателни.