Автор
Ива Петрова

Ето ги двамата мъже, които искат да съсипят живота и кариерата на Шакира

„Казват, че няма зло, което да трае повече от сто години, но бившият ми тъст си е все още тук и не стъпва в гроба“. Тези думи реди Шакира в последната си песен El Jefe („Шефът“), чийто текст е отмъстително насочен към семейството на бившата ѝ половинка Жерар Пике, от когото певицата има двама сина.

Фактът колумбийската звезда да адресира злъчните си слова към Жоан Пике си има обяснение – именно той стоял зад зачестилите негативни медийни коментари за певицата от страна на нейни служители. Това твърди фоторепортерът Жорди Мартин в програмата Amor y Fuego („Любов и огън“). 

View post on Instagram
 

По думите на последния именно Жоан Пике натресъл на Шакира поредната схватка с испанските данъчни служби за предполагаема измама в сметките. „Бащата на Пике е този, който води счетоводството на целия конгломерат от компании, той е този, който прецаква до дупка Шакира“, категоричен е Мартин.

Ще има ли ново начало: Жерар и Шакира най-накрая се разбраха
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Ще има ли ново начало: Жерар и Шакира най-накрая се разбраха

Автор Ева Григорова

Папаракът атакува и Жерар Пике, посочвайки, че тъкмо той задействал план за очерняне на Шакира чрез свидетелства на нейни бивши служители пред медиите, където той има все по-голямо влияние. 

„Жерар Пике е собственик на Kings League и Kings League сключва договор за тв правата им с Mediaset España, което е Telecinco. И, какво съвпадение, че всички тези хора, които осъждат Шакира за предполагаем тормоз на работното място, се появяват точно в Telecinco!“, уточнява Мартин.

View post on Instagram