Автор
Ива Петрова

Участник във "Фермата" мина към филмите за възрастни с Диана Габровска

Диана Габровска и Красимир Джунов от "Фермата" са първата официална българска двойка, дебютирала в порноиндустрията.

Диана се утвърди като българската порнокралица и вече има 11 филма за възрастни за лидера в гръцкото порно, докато за Красимир това е първата лента за същата компания. 

В лентата участникът във "Фермата" влиза в ролята на секси градинар, който събира есенните лиса с греблото и се грижи за райграса в тузарска къща, собственост на Габровска. Стопанката си пада по мускулестия и татуиран мачо, който обещава да се грижи не само за градината на Диана, но и за всичко, което ще донесе удоволствие на заможната собственичката. 

View post on Instagram
 

Диана стана първата официална българска порноактриса. Това се случи точно преди една година, а за това време натрупа цели 12 излъчени филма за възрастни. 

"Чувствам се развълнувана и щастлива от това, което правя. Категорично съм взела правилното решение. Не съжаляваме ни най-малко. С излизането на филма започвам да пиша история. Аз съм първата българка, която официално излиза с името си и заявява, че е порноактриса и иска да се занимава дългосрочно в индустрията", споделя след дебюта си в розовата индустрия Габровска.

View post on Instagram
 

Красимир Джунов пък се прочу през есента на 2019-а като плейбоя във "Фермата". Още с влизането си в риалити шоуто той започна да флиртува с разкрепостената Паулина, а малко по-късно двамата правиха първия секс във формата. Когато участва във "Фермата", Красимир е на 37 г., автомонтьор в София и авантюрист без дрехи в Сан Себастиан, Испания. 

Първата му работа в Испания е като фейс контрол в хитов нощен клуб. Участвал е в еротични фестивали с приятелката си, порнозвездата Джесика Блу. 

"Определено нещата се получиха и стана страхотно! Има професионално разбиране и предразполагане от Диди. Двамата се познаваме и отпреди. Предстоят още филми и изненади. Имах връзка с известна порноактриса - Джесика Блу. Тя ме запали да участвам в индустрията и там заснех 5 филма. Наред с това 4 години се снимах в най-известните риалити формати в Испания", разказва Красимир за "България днес".