Автор
Ева Григорова

Нервите на Шакира не издържат: Блъсна почитателка

През цялата си кариера Шакира гради имидж на певица, която е близка със своите почитатели. Това обаче беше поставено под съмнение, след като отново се появи видео, което показва как певицата блъска жена.

В клипа, за който не се знаят почти никакви подробности, се виждат няколко души, които чакат колумбийката. Няколко полицаи пазят района, но една жена успява да се доближи много до певицата и я снима с мобилния си телефон.

Това е моментът, в който Шакира сякаш я отблъсква, хващайки я за ръката, преди да се приближи до други фенове с усмивка.

Противоречивият видеоклип, разпространяван в TikTok, стана изключително популярен и предизвика смесени мнения.

Някои хора нарекоха Шакира груба и недружелюбна заради поведението ѝ: “Ясно можете да видите това колко лошо впечатление прави това, тя се държи като дива.“ “Обичам Шаки, но беше много грешно от нейна страна да го направи“, написа друг потребител.

Докато някои не бяха доволни от поведението на Шакира, други се обявиха в нейна защита. “Все още обичаме Шакира, понякога нещата не са такива, каквито изглеждат“, написа фен. “Хахаха спри да създаваш драма, това не е нищо“, допълни друг.

Някои смятат, че жената е виновна, тъй като се е приближила твърде много до певицата.

Изглежда обаче, че жената е била вътре в сградата, която Шакира е напуснала, което означава, че те може да са се срещали и преди, тъй като тя е от другата страна на полицейската барикада и не е толкова притеснена, след като певицата я отблъсна.

А каква е истината? Предстои да разберем!