Автор
Ива Петрова

Драма в семейството на Лепа Брена, синовете ѝ са обидени

Главни герои в драмата около семейството на Лепа Брена са нейните синове. Поводът за това са тайните им имена. В обществото братята са известни с имената си Стефан и Виктор, но сега се разбра за истинските имена, с които ги е нарекла фолк дивата.


Големият ѝ син Стефан често е обект на подигравки сред приятелите си, заради тайното име. Всеизвестно е, че първородното дете на звездата носи името Стефан, но до скоро никой не знаеше, че се казва Емералд. По-малкият, Виктор, се казва Ърнест. Независимо, че тези имена са записани в документите, двамата никога не са се представяли така публично.


„Тези имена са записани в документите, но смятам, че няма нужда да ги разкриваме. Те са странни. Аз съм роден в Ню Йорк, а Виктор в Маями и като всички американски граждани носим това второ име“, казва Стефан пред сръбските медии. Драмата тръгва именно от него, тъй като признава, че не обича да го наричат Емералд и разкрива, че дори най-добрите му приятели се шегуват с него: „Приятелите ми се подиграват заради името ми. Когато ги дразнят, казват: „Хайде, Есмералда, успокой се, отпусни се“. „Никога не съм се представял така на никого. Представете си, че подавам ръката си и казвам: „Здравей, аз съм Емералд“. Всички биха ме гледали странно. Приятелите ми не знаеха името ми. То и аз разбрах за него, едва когато навърших осемнайсет. Чувах да ме наричат така и преди, но не го осъзнавах“ – допълва Стефан.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
След като се размина на косъм от смъртта: Анита Мейзер си направи тунинг, няма да я познаете (снимки)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

След като се размина на косъм от смъртта: Анита Мейзер си направи тунинг, няма да я познаете (снимки)

Автор Ева Григорова

Младият мъж признава още, че е простил на Брена този неин каприз: „Най-накрая я разбрах. Тя е артист и е искала имената ни да звучат различно. Емералд е красив тюркоазен цвят. Като се замисля, се примирявам с името си. Като се сетя за цвета, ми е хубаво, но когато го обърнеш на шега, като кажеш Есмералда, никак не е хубаво“ – искрено разказва той. 


Филип, който е син от предишния брак на певицата с Боба Живойнович, има две имена. Казва се Филип Бранислав. Това кара Стефан да му завижда, защото името му било „красиво“ – „Лесно му е на него“, допълва големият син на сръбската звезда.


Докато децата ѝ се тормозят заради странните си имена, Лепа Брена е на почивка в Палма де Майорка.

View post on Instagram