Автор
Ива Петрова

Скандал в „Игри на волята“: Елвиса и Мастагарков са на нож

Елвиса и Мастагарков играят заедно от ден едно в „Игри на волята“, но в отношенията им настъпи обрат и приятелството им може да не продължи дълго.

Двамата се изпокараха след последната битка. Още в средата на играта Мартин се ядоса на Мастагарков. Причината беше, че бившият футболист започна да крещи на Денислава без да е прав. В края на играта, когато племената трябваше да редят пъзела, нещата се разгорещиха още повече. Първоначално бившият на Емануела трябваше да го решава, но секунди преди частите да бъдат изсипани на масата, Мастагарков изяви желание да пробва. 

View post on Instagram
 
Да или не: Емануела и Елвиса са заедно?
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Да или не: Емануела и Елвиса са заедно?

Автор Ева Григорова

„Не ми се губят 30-40 секунди в спор. По-добре да се пробва той. Не знам как му е хрумнало да иска да реди точно в този момент. Само ми каза да му се доверя“, разказа Мартин. 

Очаквано, последва загуба, а това още повече запали Мартин. Той започна да крещи по адрес на съплеменника си пред погледа на другото племе. Думите му бяха: „Не ми се обяснявай“. „Писна ми да си говорим… дай да го направим като мъже бе, брато. Защо винаги искаш все да си първи“, каза още Елвиса по адрес на Мастагарков, визирайки решението на модела да решава пъзела в последния момент.