Автор
Теодор Муховски

Всичко започва с Израел: Зловещи думи на пророка Нострадамус хвърлиха в ужас света

Пророкът Нострадамус, който през изминалите 100 години е успял успешно да предскаже ужасяващи събития, катаклизми, природни бедствия, военни конфликти и други, е отправил предупреждение, че конфликт през 2023 година може да доведе до фаталната за света и човечеството Трета световна война. 

Пророчествата на Нострадамус са предвидили много важни световни събития. Гадателят твърди, че корените на предсказанията, които публикува, се основават на критична астрология, която той обяснява, че е астрологията на преценката или оценка на стойността на събитието. Той изучава астрология заедно с различни окултни науки и ги комбинира, за да направи своите прогнози. 

Известен със своите загадъчни и мистериозни пророчества, Нострадамус правилно е предсказал редица ужасяващи събития през последните 100 години, включително възхода на Адолф Хитлер, убийството на американския президент Джон Ф. Кенеди и други. 

Каква е трудността да се дешифрират четиристишията на Мишел Нострадамус? Те са много символични, неясни и засега неразгадаеми. По тази причина неговите пророчески стихове стават разбираеми най-често не „преди” описаното събитие, а едва „след” неговото настъпване. 

Това, което е написал в книгата си изглежда все по-достоверно и зловещо: 

"Седем месеца от Голямата война хората загинаха от зверства. Руан, Еврьо няма да падне пред краля". 

Вероятно, точно това пророчество е за 2023 година. В началото, всички си мислеха, че то се отнася до войната в Украйна, но всичко това рязко се промени след внезапната ракетна атака на палестинската групировка "Хамас" срещу Израел. 

Да си припомним, че рекорден брой ракети - над 5000 броя бяха изстреляни по израелските градове, в това число и Тел Авив. Самият премиер на Израел нарече този акт "започване на война". 

Анализаторите виждат, че това съвпада с нострадамовото пророчество и се молят това негово предсказание да не стане реалност. Защото при една Трета световна война е възможно да настъпи дори краят на света. 

Какво ще се случи до края на годината - времето ще покаже. 

Всички се молим за мир, но дали той ще стане реалност?

Съвременният Нострадамус със стряскащо предсказание. Ще го бъде ли светът?
НОВИНИ
Автор Весела Георгиева

Съвременният Нострадамус със стряскащо предсказание. Ще го бъде ли светът?

Автор Весела Георгиева