Автор
Ива Петрова

Тя побесня: Заляха Златка с ужасяващ хейт

Златка Райкова продължава да се наслаждава на романтичната си почивка в Дубай в компанията на съпруга си Карен. 

От Обединените арабски емирства бившата плеймейтка публикува няколко разголени фотоса, които успяха да предизвикат известно негодувание и смут сред последователите на блондинката. 

View post on Instagram
 

Златка публикува клипче и на обиколката си из президентския апартамент на небостъргача Бурдж ал Араб, но също така отговори и на въпроси в Инстаграм, някои от които като че ли успяха да я жегнат.

Едно от запитванията, които явно ядосаха блондинката, беше свързано с това дали консервативните жители на Дубай възприемат външния ѝ вид. Потребителите без съмнение са имали предвид гръдната обиколка на русата изкусителка.

"Не мога точно да разбера въпроса! Какво ми е на външния вид?”, отвърна Златка. "Вие смятате, че един голям бюст е нещо толкова впечатляващо в Дубай? Много се лъжете! Тук това е нещо нормално!", подчерта дебело Райкова. 

Русата Златка е бременна отново?
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Русата Златка е бременна отново?

Автор Ива Петрова

Златка разказа и за обиколката ѝ из президентския апартамент в Бурдж ал Араб. Тя не скри, че първоначално била скептично настроена към посещението, но в крайна сметка останала удовлетворена от гледката на луксозния апартамент, в който са отсядали редица знаменитости от световен ранг.