Автор
Ива Петрова

Гатьо от "Игри на волята" посочи кой е бил най-големият предател в предаването

Гатьо, чието истинско име е Пеньо Гатевски, бе един от най-колоритните и запомнящи се играчи в "Игри на волята" 5. Пловдивчанинът отпадна след елиминационна битка, в която игра срещу Благомир Мастагарков. 

В началото на риалитито охранителят започна участието си в племето на Гладиаторите, но впоследствие бе пленен от Амазонките. Въпреки това той така и не пожела да облече жълтия екип. „Амазонките не заслужават да нося жълт екип“, заяви той. 

Бившият командос от специалните части, който в момента работи като лична охрана, е интересен образ – в армията има 150 скока с парашут и е участвал във военни действия, като е бил и на две мисии в Ирак. Женен е и има две деца - близнаците Младен и Рангел. 

В началото на телевизионното шоу той не бе приет с особена благосклонност от останалите играчи с особена симпатия, но за сметка на това пък бързо успя да спечели симпатията на на зрителите на предаването. 

Ето как отговори той на няколко неудобни въпроса, зададени му от Vbox7: 

Кой беше най-глупавият играч от племето на Амазонките? 
Тя си замина първа. 

Как ѝ беше фамилията? 
Радосвета, защото е някак си много странна и никога не говори. 

Защо не облече жълтия екип на Амазонките? 
Жълтият екип на Амазонките не го облякох, защото те не заслужават аз да нося жълт екип. По едно време се замислих да го сложа, но моментално ги разбрах, че те са подли, нагли и не заслужават аз да сложа жълт екип... и няма да го направя. В "Игри на волята" приключих с гладиаторския екип. В момента съм с него и с него ще си остана. 

Ах, този Гатьо: Зрителите побесняха, заплашват "Игри на волята"
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Ах, този Гатьо: Зрителите побесняха, заплашват "Игри на волята"

Автор Ева Григорова

Кой е най-големият предател в Игри на волята? 
Най-големият предател в Игри на волята? Цецо! Цецо всичко ще направи - да лъже, да маже, за да стигне до финала, но не успя. Прибра се много бързо вкъщи.