Автор
Ева Григорова

Джейда Пинкет Смит през сълзи: Не мога да се разведа с този шегаджия

Джейда Пинкет Смит била толкова развълнувана от писмото на Уил Смит до нея, че дори се разплака в ново интервю в подкаста On Purpose With Jay Shetty. 52-годишната звезда се развълнува, докато слуша изявлението на съпруга си, в което той реагира положително на нейните мемоари, носещи името Worthy.

Водещият Джей Шети прочете на глас писмото на Уил до актрисата от Girls Trip по време на най-новото интервю от неговия подкаст. В писмото до съпругата си 55-годишният актьор от “Аладин“ изтъкна, че Джейда е “рядка комбинация от сила и деликатна чувствителност“.

“Току-що отгърнах последната страница на Worthy. Удивително е да осъзная, че въпреки че живях по-голямата част от живота си до теб, все пак се оказах шокиран и зашеметен и хванат неподготвен, смеещ се, после вдъхновен, после разбит“, написа Уил. “Едно е да слушаш анекдоти на семейно барбекю, но беше наистина поразително да възприемеш историята си, силно сгъстена по този начин.“

Уил допълни: “Знам, че не беше лесно да се разровят дълбините по този начин. Аплодирам те. Ако бях чел тази книга преди 30 години, определено щях да те прегръщам повече. Ще започна сега. Добре дошла в Клуба на авторите. Обичам те безкрайно. Сега отивай да си вземеш мерло и да си починеш."

След като чу прочувственото писмо, Джейда се пошегува: “Той знае, че не мога да пия мерло. Това е красиво. Ето защо не мога да се разведа с този шегаджия.”

Бракът на Джейда и Уил стана водеща новина през изминалата седмица. В книгата си актрисата разкри, че е разделена със съпруга си от 2016 г. Разкритието шокира феновете на двойката, особено като се има предвид драматичния момент на Уил на Оскарите през 2022 г. Тогава той удари шамар на Крис Рок, след като комикът се пошегува за алопецията на Джейда (състояние, което причинява загуба на косата). Веднага след като удари Крис, Уил се върна на мястото си и изкрещя: “Дръж името на жена ми далече от ши**ната си уста.“

Джейда наскоро призна, че е била шокирана, че Уил дори я е нарекъл своя съпруга, защото не са се “наричали един друг съпруг и съпруга от дълго време“, обясни тя по време на интервю за NBC News.

“Погледнах Уил и казах „Ти удари Крис“, а той каза “да“, призна Джейда в интервюто си с Хода Котб. Тя добави още, че за Уил е изключително нехарактерно да удари някого, добавяйки, че мемоарите, Worthy, ще се появят на пазара на 17 октомври.