Автор
Веселина Петрова

Когато се запознават, той е на 70, тя на 28: Твърдят, че възрастта няма значение

70-годишният Дейвид Епщайн от Оукланд, Калифорния, се запознава с 28-годишната Джаки, докато е на почивка във Филипините. И за двамата възрастта е само число. 

Двойката твърди, че е щастлива, въпреки множеството негативни коментари. Недоброжелателите определят Джаки като "златотърсачка", която цели да спечели зелена карта. 

Двойката има съвместен акаунт в TikTok, @dave_jackie2818, където е събрала малко под 50 000 последователи - и е известна с това, че споделя много нежни моменти, пише "Вести".

Във видеоклиповете на Дейвид и Джаки има сцени на домашно блаженство, в които тя, например, подстригва съпруга си, или пък той се грижи за за нея, докато е болна. Има и кадри, на които двамата позират пред туристически обекти. 

В един от клиповете, който привлече внимание на феновете, Джаки е седнала в скута на Дейвид и го щипе по лицето, а видеото е озаглавено: "Благословена съм". 

На други видеоклипове пък се вижда как двамата танцуват заедно. 

Джаки коментира пред канала в YouTube Love Don't Judge: "Толкова много хора го наричат моя захарен татко, казват, че съм търсачка на зелена карта, златотърсачка. Но всъщност не съм засегната, защото това не е вярно. Познавам себе си, знам, че не съм златотърсачка". 

"Семейството ми много ме подкрепя, както и приятелите ми. Няма да съжалявам, че се омъжих за Дейв, защото той е наистина приятен човек. Той ме обича, уважава ме, той е най-добрият.", казва още дамата.

Всъщност двамата се запознават в сайт за запознанства, където членовете активно търсят "контакт с филипински и азиатски жени" онлайн. Оказва се, че след шест месеца писане, Дейвид задава важния въпрос - дали ще се омъжи за него.

"Запознахме се, когато бях във Филипините. Използвах сайт за запознанства. Един ден видях нейния профил. Бях много впечатлен." 

След като се съгласява да се срещне с Дейвид, Джаки признава, че не е преглеждала профила му и е нямала представа как изглежда. Мога да кажа, че е джентълмен и е наистина приятен. 

Джаки получава визата си 11 месеца след като Дейвид ѝ предлага брак. Избират да живеят в САЩ. Сега Джаки работи в местна аптека в Калифорния, но не забравя да се връща във Филипините веднъж годишно, за да посещава семейството си и да му помага финансово.