Автор
Ева Григорова

Горчиво: Роксана обяви трета сватба

Роксана определено има богат опит в любовта и доказателство за това са двата брака, които има зад гърба си. Певицата изглежда може да попадне в капана на чаровен мъж, но в никакъв случай няма да търпи и да прави компромиси в името на това съюзът да се запази. 

View post on Instagram
 

Вероятно заради горчивия си опит, Роксана сподели преди около година, че има нов мъж до нея, в когото е влюбена, но никак няма да бърза да вдига сватба.  Неч, както е името на избраника, обаче е успял гласовитата дама да повярва отново в силата на брака и вечната любов и тя самата призна, че вече подготвят тържеството, дори и датата е известна. 

Намери си майстора: Гаджето на Роксана похарчи цяло състояние за подарък (снимка)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Намери си майстора: Гаджето на Роксана похарчи цяло състояние за подарък (снимка)

Автор Ева Григорова

„Вече имаме дата, моя мъж каза: „Това ще ти е трети и последен, иначе те пребивам“… 15 юни догодина…“, обяви Роксана и уточни, че домакини ще бъдат отново Галена и Галин и тяхното заведение в покрайнините на Велико Търново, пише Lifeonline.

View post on Instagram
 

Бизнесменът Неч има един син от предишна връзка, а певицата е майка на двама сина, като по-големият Даниел, вече е на 23 и също се замисля да вдига сватба с половинката си.