Автор
Ева Григорова

Интригата се заплита: Любовницата на Дейвид Бекъм го хванала на калъп с испанска моделка, докато имал афера с нея

Ребека Лус, жената, която е имала предполагаема афера с Дейвид Бекъм преди почти 20 г., си спомня, че се е почувствала изключително наранена, когато го намерила в леглото с друга жена.

Бившата лична асистентка на Бекъм твърди, че е била на парти с тогавашния играч на Реал Мадрид, който се е “скрил в дъното на градината“, говорейки с испански модел.

“Това болеше“, каза Лус пред Daily Mail Sunday, спомняйки си за партито в дома на футболната легенда Роналдо Назарио на 22 септември 2003 г. “Имаше прекрасна храна, самба група от Бразилия и реки от шампанско.“ - допълни Ребека.

Нощта ѝ обаче претърпяла обрат, когато съпругата на Дейвид, Виктория Бекъм, звъннала на мобилния ѝ телефон.

“Тя беше разстроена, защото звъняла на Дейвид, а той не отговарял“, обясни Лус. “Казах, че не знам къде е. И тя казва: “Не затваряй, отиди и го намери“, продължи тя. “Казах си "Добре… знам, че е малко неудобно." Влязох в къщата и се изкачих по стълбите и видях двамата бодигардове на Дейвид пред една врата." Тогава Ребека казала на охраната на футболната звезда, че съпругата му е на телефона, а един от бодигардовете моментално влязъл в спалнята.

“Когато се върна, Дейвид беше с него. Видях моделката на заден план, легнала на леглото. Побеснях и просто го погледнах, дадох му телефона и казах “Жена ти“, твърди Лус.

Тя сподели още, че бившият капитан на Англия е говорил тихо със съпругата си, преди да върне телефона на Лус. “Бях толкова наранена“, каза тя. “Беше просто това ужасно чувство и си помислих, “Глупава глупачка“, продължи тя. “Но той ме хвана, впи ноктите си в мен и аз бях на негово разположение.“

Ребека разкри за първи път предполагаемата си афера с женения спортист в бомбастично интервю през далечната 2004 г.

Тогава Дейвид отрече обвиненията на асистентката си, както и информацията от няколко други жени, които твърдяха, че са били романтично обвързани с него.

“Не знам как успяхме да го преодолеем, честно казано“, каза Дейвид в документалния филм на Netflix “Бекъм“, който беше пуснат по-рано този месец.

“Виктория е всичко за мен. Беше невероятно трудно да я видя наранена, но ние сме бойци“, добави той. “Трябваше да се борим един за друг и за семейството си. Това, което имахме, си струваше да се борим за него.”

Ребека, която сега е медицински асистент и живее в Норвегия със съпруга си и двете си деца, каза, че говори срещу документалния филм, за да се защити. “Аз също имам семейство и също имам деца и те също имат Google и също могат да гледат документални филми“, каза тя пред изданието. “И искам те да знаят, че майка им е била достатъчно смела да се изправи срещу света и да отстоява истината.“ Ребека има двама си сина от норвежкия лекар Свен Кристияр Скаяа, за когото се омъжи през 2012 г.