Автор
Веселина Петрова

Книгата на Бритни излиза днес: Ето ги най-шокиращите разкрития

Бритни Спиърс предизвика истински хаос в живота на доста хора, включително на бившия си партньор - Джъстин Тимбърлейк, с книгата, която днес излиза на пазара. 

В нея Бритни разказва за пътя си от поп сцената към майчинството. Мемоарите на певицата излизат със заглавие "Жената в мен" (The Woman In Me). 

През 90-те Спиърс бе известна като "принцесата на поп музиката". Тя е част от световния шоубизнес повече от 25 години, а пътят ѝ е белязан от доста възходи и падения.

View post on Instagram
 

Бритни е родена в Кентуд, Луизиана. Започва да пее и танцува в съвсем ранна възраст. Първото ѝ голямо участие е в шоуто "Клубът на Мики Маус", когато е само на 12 години. Там тя се изявява редом с други бъдещи звезди като Кристина Агилера, Джъстин Тимбърлейк и Райън Гослинг. 

На 17 договор и следва поредица от успешни албуми. Първият от тях е Baby One More Time през 1999 г. Следващият Oops!... I Did It Again има глобален успех и достига до номер 2 в британските чартове. През 2001 г., когато е на 19, Бритни участва на 28-ите Годишни американски музикални награди и на "Супербоул", заедно със звезди като "Аеросмит" и "Ен Синк". През ноември същата година издава третия си албум Britney, който постига световен успех. Бритни Спиърс променя стила си и става по-зряла. През 2003 г. излиза In The Zone. 

View post on Instagram
 

Днес скандалните мемоари на Бритни предизвикаха голям шум. Говори се, че са станали причина и за проблеми в семейството на бившия ѝ партньор Джъстин Тимбърлейк. 

Бритни споделя в книгата, че е била бременна от Джъстин и че е направила аборт, защото той не е бил готов да стане баща. 

Певицата споделя, че е направила аборта у дома и той е бил ужасно болезнен. След като взела хапче, което да предизвика аборт, тя получила болезнени спазми и изпаднала в агония в банята. Вместо да я закара в болница, Джъстин просто ѝ свирил на китара.

Става ясно и че Джъстин ѝ е изневерил с две други известни дами, едната от които е Никол Апълтън от групата All Saints. 

"Бритни отбелязва, че тя е знаела, че Джъстин Тимбърлейк е неверен, първо с момичето от All Saints, после със знаменитост, която все още е много известна, омъжена и има деца сега... И че, за да отмъсти, тя е прекарала една нощ с танцьора Уейд Робсън.", пише потребител на "X", който има копие на книгата на певицата, съобщават от The Sun.

View post on Instagram
 

В книгата си Бритни пише, че тя е била представяна като "блудница", а Джъстин е бил третиран като "златното момче на Америка". 

Въпреки множеството му изневери, тя никога не го е съдила за тях, пише още певицата.

Бритни твърди още, че Джъстин все още не разбира колко я е наранил тогава...

"Джъстин затвори тази глава от живота си, но сега Бритни отново я отваря пред всички. Той не обсъжда с приятели какво казва на жена си и какво не", казва източник, близък до артиста. 

"Не мисля, че Джъстин ще оспорва публично което и да е от твърденията на Бритни - това не е неговият стил", твърди друг източник.

Тимбърлейк и Бритни имаха връзка от 1999 г. до 2002 г., за която светските издания не спираха да пишат, а интимният им живот бе широко обсъждан по всевъзможни токшоута. Медиите по онова време живо се интересуваха дали Бритни е загубила девствеността си с Джъстин. 

Сега тя разкрива в мемоарите си, че е започнала да прави секс на 13-14 г., когато не е била толкова известна. Точно на тази възраст е започнала да пие коктейли заедно с майка си. Признава, че това били най-щастливите ѝ моменти в живота, нейното райско кътче.

View post on Instagram
 

В книгата Бритни разказва още за кратката си връзка с Колин Фарел и как той я е съблазнил на снимачната площадка на S.W.A.T. Романът им бил толкова бурен, че тя дори си помислила за миг, че може да има нещо повече. 

Е, вече всичко е на масата. Певицата смело повдига завесата и всеки, който е любопитен да прочете за живота ѝ, може да го направи. Разбира се, това няма да попречи на медиите да продължат да коментират смелите, голи клипове и странните снимки, които се появяват в профила на звездата.