Автор
Антония Михайлова

Шарън Стоун е в невиждан стрес: Преследва я мъж, представящ се за "баща на мъртвото ѝ дете"

"Зловещи" писма получавала Шарън Стоун от обсебен преследвач -  ветеран от унгарската армия. В съобщенията си до холивудската знаменитост въпросният мъж наричал Шарън свой "ангел", твърдейки, че той е бащата на мъртвото им дете, съобщава "Дейли мейл", който се позовава на информация от частния детектив Пол Барези.

Преследвачът тормозел актрисата и семейството ѝ от две години насам, допълват от изданието. Освен актрисата съобщения получавали от него и 90-годишната майка на Стоун, както и нейната сестра.

Шарън Стоун
Шарън Стоун

Пребиваващият в Лондон ветеран от специалните части на унгарската армия, на име Шандор Борош, твърди, че му се е родил таен син на име Джейсън от Шарън Стоун през 1986 г., когато звездата е била на 28. По думите му синът им е бил убит малко след раждането. 64-годишната звезда от "Опасен инстинкт", една от най-популярните секс икони на 90-те, ежедневно е в паника, откакто Борош започва да преследва нея и семейството ѝ.

Той е обсебен от желанието да се срещне с актрисата, за да разбере обстоятелствата около смъртта на детето. "Той няма да я остави. Преследва я през последните две години и наскоро се появи пред къщите на майка ѝ, брат ѝ и сестра ѝ. Той планира всичко внимателно, това му е била целта. Неговата агресия и страст са се засилили", отбелязва Барези.

Шарън Стоун
Шарън Стоун

В последното си писмо, което Шандор Борош е изпратил по имейл на Шарън на 15 октомври, той ѝ признава как се опитва да намери адреса ѝ, като проследява членове на семейството ѝ и разговаря с тях. "Наскоро се върнах от Лос Анджелис. Дойдох при майка Ви Дороти, за да получа адреса Ви, за да можем да говорим за живота, който имахме с Вас. Срещнах се с по-големия Ви брат Майкъл, но той беше груб с мен и искаше да се обади на полицията. Моля, свържете се с мен!", пише в писмото той. 

Борош уверява актрисата, че "психическото му състояние се е подобрило" и той "се връща към нормалното". Той пита още актрисата кога ще го приеме, за да си поговорят за сина му. Темата на имейла била "ангел", а на края съобщението било подписано с думите: "Ваш Сандор xoxox".

Шарън Стоун обвини Холивуд в жестокост: 20 години никой не ме искаше
ЗВЕЗДИ
Автор Антония Дамянова

Шарън Стоун обвини Холивуд в жестокост: 20 години никой не ме искаше

Автор Антония Дамянова

Детективът успял да проследи Борош за по-малко от три дни и дори му се обадил, като разбрал телефонния му номер. По време на телефонния разговор Шандор отново говори за мъртвия си син, обвинявайки Шарън и семейството ѝ, че "знаят нещо, но не искат да го кажат". Барези заключава, че мъжът е психично болен.

След като Борош бе идентифициран, Шарън може да получи ограничителна заповед. Преди това тя вече се е защитавала от друг подобен преследвач - италианеца Агостино Помато, който твърдял, че е дошъл от Италия, за да се сгоди за звездата. След като мъжът бил приет в психиатрична болница, той продължил да пише писма на Шарън известно време, но постепенно спрял да го прави.

Шарън Стоун
Шарън Стоун