Автор
Ева Григорова

Бащата на Бритни искал кръвен тест от всяко нейно гадже

Често първите етапи на една току-що започваща романтична връзка са особено вълнуващи, за Бритни Спиърс обаче те са били доста по-различни, отколкото за обичайните хора.

В мемоарите си The Woman in Me, които бяха публикувани на 24-ти октомври, поп звездата разкрива, че всички мъже в живота ѝ е трябвало да си направят кръвен тест, преди да им бъде позволено да отидат на среща с нея.

“Когато някой искаше да се среща с мен, екипът по сигурността, който отговаряше пред баща ми, го проверяваше, караше го да подпише споразумение за неразкриване на информация и дори го караше да се подложи на кръвен тест“, пише Спиърс в своята бомбастична книга.

“Цялото нещо беше унизително и знам, че лудостта на тази система ми попречи да създам базово отношения, да прекарам забавна вечер или да намеря нови приятели – камо ли да се влюбя“, отбеляза 41-годишната Бритни.

В книгата си тя говори и за двете си най-сериозни провалени връзки, които я доведоха до сериозни проблеми с психичното здраве и поставянето ѝ под законовата опека на баща ѝ Джейми.

Първата любов на Спиърс - Джъстин Тимбърлейк беше една от основните теми в мемоарите. Певицата разкри няколко тайни от тяхното противоречиво минало. Твърди се, че и двамата са си изневерили един на друг, а освен това Бритни е направила аборт от Джъстин.

Спиърс призна, че е флиртувала с хореографа Уейд Робсън в испански бар, докато се е срещала с Тимбърлейк, за когото твърди, че също ѝ е изневерил с друга известна личност, въпреки че е избрала да не я назовава, тъй като тя вече има собствено семейство.

В мемоарите си Бритни си спомня и началото на връзката си с бившия си съпруг Кевин Федърлайн, настоявайки, че тя не е имала представа, че той очаква второто си бебе с Шар Джаксън по времето, когато романсът им започвал.

Тя също така обвини Федерлайн, че се е опитал да убеди всички, че тя е напълно извън контрол, когато развила следродилна депресия след раждането на двамата си сина, Шон Престън, 18 и Джейдън Джеймс, 17. “Той започна да казва на всички, че децата ми вече не трябва да са при мен."

Спиърс и Федърлайн се разведоха през 2007 г. след три години брак, а през 2008 г. започна 13-годишното законово попечителство над нея от страна на нейния баща.

“Преди вярвах на хората“, споделя Спиърс в новата си книга. “Но след раздялата с Джъстин и след развода ми, никога повече не се доверих на никого. Поглеждайки назад, мисля, че и Джъстин, и Кевин бяха много умни. Те знаеха какво правят и аз попаднах в капана им. Бях млада и направих много грешки. Но ще кажа следното: не бях манипулативна. Просто бях глупава."