Автор
Ива Петрова

Наказаха Виолета за нарушение на правилата, но прикриха още един виновник

Със служебна номинация се сдоби Виолета Стайкова от "Игри на волята". 

Сега тя ще трябва да се изправи срещу шампионката по калистеника Цвети Станева на елиминационната битка за оставане в играта.

Бизнес дамата наруши правилата на “Игри на волята”, споделяйки кой е първият номиниран от Гладиаторите на дъщеря си Денислава, която е част от племето на Старейшините, пише "Блиц". Отборът на червените загубиха номинационната битка, а на Арената Стайкова беше обвинена в саботаж. 

Най-големият ѝ противник - Мартин Николов - Елвиса заподозря, че слабото ѝ представяне е част от стратегия за отстраняването на Цвети. Виолета обаче отрече обвиненията и сподели, че е контузена.

Коалиция, ама друг път: Всички скочиха срещу Цвети, Крум се покри
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Коалиция, ама друг път: Всички скочиха срещу Цвети, Крум се покри

Автор Ева Григорова

Поредното странно решение на продукцията е да накажат само част от виновниците. Колкото виновна в случая е Виолета, толкова виновна е и дъщеря ѝ Денислава. Зрители негодуват срещу решенията на продукцията, които винаги са щадящи за едни и пагубни за други. 

"Трябваше да накажат и двете - да се явят на дуел една срещу друга и само най-добрата да победи. Така би било честно", коментират фенове на шоуто. Но част от сценария изтече преди известно време. От него става ясно, че Виолета е тази, която продължава напред, а това означава, че Цвети ще си ходи у дома. От всичко това следва, че с коалицията на Крум е свършено и няма никакъв шанс да стигне до обединението на племето.