Автор
Антония Михайлова

Анджелина Джоли пред Vogue: За травмата от раздялата с Пит и за спасението, което дължи на децата си

Анджелина Джоли направи откровени признания за личния си живот след раздялата си с Брад Пит. В ново интервю за Vogue актрисата сподели, че фактът, че е самотна майка, я е "спасил" от това да отиде на "много по-мрачни" места. 

Пред изданието тя разказва как фокусът ѝ върху децата ѝ и отговорността ѝ за тяхното възпитание на фона на бурния развод с холивудския ас, са ѝ помогнали да се съхрани психически и емоционално през годините.

"Бях на 26 години, когато станах майка. Целият ми живот се промени. Това, че имах деца, ме спаси - и ме научи да бъда в този свят по различен начин", каза тя пред медията. "Мисля, че напоследък щях да затъна по много по-мрачен начин, ако не исках да живея заради тях. Те са по-добри от мен, защото искаш децата ти да бъдат такива". 

Пропомняме, че Джоли и Пит обявиха развода си през 2016 г. От 12-годишния си съвместен живот двамата имат шест общи деца - 3 осиновени - Мадокс, 22 г., Пакс, 19 г., Захара, 18 г., и три биологични - Шайло, 17 г., и близнаците Вивиен и Нокс, 15 г. 

Пред Vogue звездата не скри още, че през последните дни се чувствала "малко потисната". "Все още разбирам коя съм на 48 години. Предполагам, че съм в преход като личност", признава тя и допълва: "Не се чувствам като себе си от десетилетие, в известен смисъл, в който не искам да навлизам." 

Запазвайки известна дискретност, Джоли загатна, че през последните години животът на цялото семейство е бил труден. "Трябваше да се излекуваме много", обясни тя. "Все още се опитваме да намерим своята основа." 

Джоли позира за корицата на ноемврийското издание на списанието за 2023 г. в бяла рокля без презрамки, оцветена с розов спрей, промотирайки новата си модна компания Atelier Jolie. На друг кадър пък е в рокля в златисто, а на трети - в компанията на децата си - Захара и Мадокс. "Не искам да бъда голям моден дизайнер, искам да дам основите на други хора, за да станат такива", уточни тя. "Надявам се да променя много аспекти от живота си. И това е този, който е насочен напред." 

Звездата от "Злодеида" изрази надеждата си Atelier Jolie да вдъхнови жените да се "чувстват достатъчно сигурни", за да бъдат "меки", с което тя признава, че се е борила в миналото. "Понякога начинът, по който се обличаш, казва: "Не се заигравай с мен - аз съм си сложила бронята" - отбелязва тя. 

"След като преживях нещо, при което бях наранена, един терапевт ме попита дали бих опитала да нося "по-меки" дреха. Звучи глупаво, но предположих, че панталоните и ботушите проектират един "по-твърд" вид, една по-силна мен." По думите ѝ по времето, когато се е състоял този разговор, тя не се е чувствала "достатъчно силна", за да бъде мека или да носи нещо, което отразява това. "Чувствах се уязвима", спомня си тя.

Джоли и 59-годишният Пит се срещат за първи път на снимачната площадка на филма "Г-н и г-жа Смит", докато той все още е женен за Дженифър Анистън. 

Има ли скрито послание тайната татуировка на Анджелина Джоли и какво е то?
ЗВЕЗДИ
Автор Теодор Муховски

Има ли скрито послание тайната татуировка на Анджелина Джоли и какво е то?

Автор Теодор Муховски

Двамата сключват брак през август 2014 г., но през 2016 г. всичко се преобръща. Новината, че са се разделили, идва като гръм от ясно небе за почитателите на звездната двойка. Плъзва мълвата, че двамата са влезли в предполагаем скандал по време на частен полет с децата си. Тогава Джоли обвини Пит, че е "душил и ударил" сина им Мадокс. Въпреки това срещу него така и не бяха повдигнати обвинения, а актьорът определи твърденията като лъжа. 

Двамата продължават да водят съдебни спорове за попечителството над децата си, както и за винарната, която някога са притежавали заедно. През май 2021 г. актьорите получиха съвместно попечителство над шестте си деца, но едва месец по-късно решението на съдията беше отменено. Въпросът така и остава нерешен до днес.

Бившата на Благо Георгиев заприлича на Анджелина Джоли?
НОВИНИ
Автор Весела Георгиева

Бившата на Благо Георгиев заприлича на Анджелина Джоли?

Автор Весела Георгиева