Автор
Евелин Попадийна

Лиса Кудроу обяви най-вероятната причина за смъртта на Матю Пери

Според актрисата от култовия сериал „Приятели“, колегата ѝ Матю Пери може би е починал заради лекарствата, които е приемал, в комбинация с горещото джакузи.


„Никой не иска да повярва, че причината са медикаментите – предписани или не. Но тази мисъл се върти в главата ѝ. Лиса смята, че той трябва да е взел нещо, което не се отразява добре на организма, когато е в топла вода“, каза пред „Дейли Мейл“ близък на Лиса.


Актьорът дълги години се бореше със зависимостта си към наркотиците и алкохола. Въпреки че в последните си интервюта самият той заявява, че не е употребявал от дълго време.
 


След смъртта му в дома на Матю са открити само антидепресанти и лекарства против тревожност, за които е имал рецепта. Не са открити никакви наркотици. Вероятна причина за смъртта е посочено удавяне, но все още не е потвърдено.


Близки на Кудроу споделят, че смъртта на Пери изглежда нереалистична за останалите петима главни актьори от сериала. Категорично е заявила, че ще присъства на погребението му и дори е изявила желание да осинови кучето му.

Аутопсията на Матю Пери е „неубедителна“, ето какво се случва с тялото му
НОВИНИ
Автор Евелин Попадийна

Аутопсията на Матю Пери е „неубедителна“, ето какво се случва с тялото му

Автор Евелин Попадийна