Автор
Ева Григорова

Съкрушени: Какво казаха актьорите от "Приятели" за Матю Пери

Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Мат Лебланк, Дейвид Шуимър и Лиса Кудроу не искат все още да повярват, че техният партньор и приятел Матю Пери вече никога няма да бъде сред тях. 

Най-после актьорите от "Приятели" се престрашиха да кажат какво чувстват след неочакваната смърт на техния приятел и колега Матю Пери. Всички единодушно споделиха, че се чувстват "напълно съкрушени" от внезапната смърт на Пери, който си отиде от този свят едва на 54 години. В съвместно изявление Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Мат Лебланк, Дейвид Шуимър и Лиса Кудроу заявиха, че за тях това е "неописуема загуба". 

„Има толкова много за казване, но точно сега ще отделим малко време, за да скърбим и да приемем тази ужасяваща загуба. С времето ще кажем повече, както и когато можем. Засега нашите мисли и нашата любов са със семейството на Мати, неговите приятели и всички, които го обичаха по света“, гласи изявлението им. 

Все още причините за трагичния инцидент с Матю не са изяснени, като се очаква да излязат резултатите от аутопсията му. Нов доклад казва, че тялото на Матю Пери не е било много дълго под водата, преди да бъде открито от неговия асистент. 

Подгизването в медицински смисъл означава, че водата присъства във всяка клетка в тялото, което причинява състояние, известно като оток, при което влагата изтича от кръвоносните съдове в тъканта. 

Актьорът - най-известен с ролята на Чандлър Бинг в "Приятели" - беше открит за битките си с опиатите и алкохола, но каза, че е чист в последните си интервюта. 

Говори се, че първите реагирали са открили антидепресанти и лекарства против тревожност в имота - но няма открити незаконни лекарства. 

Петимата му приятели от едноименния сериал споделят, че те са били много повече от колеги. "Ние сме едно семейство. Има какво да кажем, но точно сега ще отделим малко време, за да скърбим и да се справим с тази неописуема загуба. С течение на времето ще кажем повече, както и когато сме в състояние", споделят с тъга те.

Звездният път, битката с алкохола и трагичният край на Матю Пери - култовият актьор от "Приятели", който завинаги остана на 54
ЗВЕЗДИ
Автор Антония Михайлова

Звездният път, битката с алкохола и трагичният край на Матю Пери - култовият актьор от "Приятели", който завинаги остана на 54

Автор Антония Михайлова