Автор
Антония Михайлова

Секси и забавни: Най-странните звездни костюми за Хелоуин 2023 г.

Ако има празник, който холивудските звезди очакват с най-голямо нетърпение, безспорно това е Хелоуин. Всеизвестно е, че знаменитостите обожават този празник - чудесна причина да се забавляват и да се дегизират по възможно най-нетрадиционния и оригинален начин. Пък и може би неслучайно партитата им за Хелоуин започват няколко дни преди "най-страшната нощ в годината".

Макар традицията да повелява на този празник човек да се облича като зъл дух, не всеки следва това правило. Може би много знаменитости са прекалено суеверни и не искат да си създават проблеми. Или може би просто не искат да се ограничават - все пак веднъж в годината имат възможността и времето да си организират истински карнавал. И така, нека да видим на какви атрактивни костюми заложиха тази година звездните личности:

Как празнуват Хелоуин по света
НОВИНИ
Автор Ива Петрова

Как празнуват Хелоуин по света

Автор Ива Петрова

Кралицата на Хелоуин, разбира се, е Хайди Клум. Супермоделът, както винаги, се отнесе много сериозно към визията си - и всички очакваха тоалета ѝ с нетърпение. А звездата не разочарова никого, като се облече като... паун. Съпругът ѝ Том Калуиц пък се превъплъти в образа на яйце. Веднага става ясно кой е шефът в семейството!

View post on Instagram
 

Ирина Шейк и Брадли Купър показаха равнопоставеност - и двамата бяха облечени в костюми на миещи мечки. Не е учудващо, че Купър се справи превъзходно с една от последните си задачи, а именно с озвучаването на енот на име Ракета в "Пазители на галактиката". Не знаем за самите звездни родители, но малката Лея определено се забавляваше в тоалет на Тайлър Суифт!

Бременната Кортни Кардашиян реши да копира образа на сестра си Ким, когато тя беше бременна с Норт Уест. Удобно - хем спестява пари за костюма (роклята все пак е на сестра ѝ), хем показва атрактивна визия.

View post on Instagram
 

Най-популярната знаменитост за косплей е Бритни Спиърс. Парис Хилтън повтори образа на стюардесата от музикалното видео на Бритни "Toxic", а Джесика Алба реши да се облече в известното прозрачно боди, което Спиърс носеше в същото видео. 

Между другото, във видеото Бритни беше на 22 години, а Джесика сега е на 42. Но изглежда дори по-добре от поп принцесата в младостта си.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Джъстин и Хейли Бийбър също не останаха по-назад. Семейството се издокара като семейство Флинтстоун от култовия анимационен филм. Въпреки това, техните изображения все още бяха признати за едни от най-нелепите - кожените шорти и голият торс на Джъстин, както и прекалено стегнатият латексов костюм на Хейли, предизвикаха доста смях и радост сред феновете.

View post on Instagram
 

Дъщерите на Силвестър Сталоун избраха секси провокативни рокли на камериерки.

View post on Instagram
 

Деми Ловато влезе в образа на Снежанка, а Холзи - на удавено морско момиче. 

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Меган Ти Сталион пък заблестя като цвете от "Алиса в страната на чудесата" на Тим Бъртън.

View post on Instagram
 

Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц изгряха в костюми в стил "Бебето на Розмари", а Меган Фокс и Машин Гън Кели показаха страхотни визии, вдъхновени от кинохита "Убий Бил".

View post on Instagram
 
View post on Instagram