Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, ноември ви носи нови запознанства

Скъпи Водолеи, ноември ще бъде леко напрегнат в някои отношения. Бъдете изключително предпазливи по отношението на управлението на финансите и в инвестирането.

Марс ще направи опозиция с Уран на 11 ноември, което ще ви накара неочаквано да приемете рискована работа и да влезете в рискови инвестиции. Венера в опозиция с Нептун в началото на месеца ще засили вашите дълбоки емоции.

Опитайте се да реорганизирате работата си така, че да имате повече време за себе си. Внимавайте как процедирате професионално, за да не дръпнете сами чергата изпод краката си. Във ваш интерес е да сътрудничите и да не оспорвате авторитета на другите.

Планетите Меркурий, Слънце и Марс една след друга се преместват в XI-я ви дом (социален живот, групови дейности и проекти, бъдещи планове, ползи, получени от практикуването на професията) в края на месеца, отбелязвайки началото на период, в който вашите усилия започват да дават плодове. 

Ако имунната ви система е отслабена поради стрес, рискувате да станете по-уязвими към сезонните вируси. През втората половина на месеца трябва да избягвате алкохолни напитки и стимуланти за нервната система, тъй като това може да повлияе неблагоприятно на вашето здраве.

Първата декада на ноември ви носи запознанство с човек, който е оригинален, динамичен, авантюристичен и в същото време много неспокоен и страстен.

До 22 ноември Слънцето, вашият управител на VII дом (връзки, партньорства, брак), транзитира през X дом, а до средата на месеца е в опозиция с Уран. Следователно е възможно този период да е сравнително напрегнат, но също така създава добри условия за партньорите - всеки да изрази своето недоволство или разочарование и заедно да намерите среден път.

Ако можете да се обедините, всичко ще бъде наред. Важно астрологично събитие за вас е влизането на Меркурий в дома на социалния живот на 10 ноември. Затова се появяват възможности за необвързаните представители на знака да създадат нови приятелства или най-малкото да се срещнат с нови хора.