Автор
Теодор Муховски

Тази подправка привлича пари и предпазва дома от лоша енергия

Често попада в чиниите ни като добавка към сладки печива, овесени ядки или чайове. Особено през есента ароматът ѝ се свързва с блажени, дълги вечери, прекарани в мързелуване. Оказва се обаче, че от години тя е наричана подправка с магическа сила. Тя не само привлича пари, но и предпазва дома от лоша енергия. Ето какво трябва да направите, за да може тя да действа по този начин. 

Полезна ли е канелата за вашето здраве? Ето кой трябва да я консумира 

Тя проявява дезинфекциращ, антивирусен, антибактериален, противогъбичен и противовъзпалителен ефект. Нещо повече, ускорява метаболизма, затопля и има антиоксидантни свойства. От стотици години насам канелата е наричана една от най-здравословните подправки в света. 

Тя намалява риска от сърдечни заболявания, подпомага лечението на инсулинова резистентност, улеснява намаляването на възпаленията и помага за облекчаване на храносмилателните разстройства. Въпреки че днес тя може да се намери на всеки рафт в магазина, преди години само най-богатите са можели да си позволят няколко пръчици канела. В древността също са съществували редица легенди за благоприятстващата здравето подправка. 

Какво привлича канелата? Подправка с магическа сила 

Преди години канелата беше скъпа и трудно достъпна, но след това се превърна в обект на желание от доста хора. Всичко това се дължи на повтарящите се вълшебни истории за нея. Твърди се, че тя осигурява безсмъртие, мъдрост, физическа сила и сексуално влечение. 

Нещо повече, отварите, приготвени с нея, осигуряват на тялото красота и здраве, а мъдреците и жреците единодушно подчертават, че дори малка част от нея може да окаже значително влияние върху живота. Наред с всичко останало се предполага, че тя е гарант за богатство. Вярва се е също, че предпазва от болести. Някои от тези вярвания са запазени и до днес и много хора непрекъснато приписват на канелата магически сили. 

Канелата привлича парите. Добавете я към закуската си 

Канелата все още се отъждествява с късмета и изцелението. Някои хора дори носят със себе си торбички с тази подправка, вярвайки, че по този начин привличат и защитават парите си. Важно е да се отбележи, че канелата също така засилва психическите сили, като привлича и любовта. 

В случая с канелата въпросът е толкова прост, че вкусният прах може да се използва за подправяне на много ястия и лакомства: сладкиши, овесени ядки, чайове или кафета. Тогава тя не само ще им осигури неповторим вкус и аромат, но освен това и ще привлече богатство. Звучи изключително просто? Така е. Само една щипка канела, добавена към сутрешното ви кафе, е достатъчна, за да накара парите ви да се придържат към вас през целия ден. 

Ритуалът с канела. Привличане на пари и изчистване на къщата от лоша енергия 

С помощта на канелата можете също така да прочистите къщата от лоша енергия. На първия ден от всеки месец просто поставете три чаени лъжички от подправката на дясната си ръка и се приближете към вратата. Впоследствие думите трябва да се произнасят с вяра и сила: "Когато духна върху тази канела, в тази къща ще влезе благоденствие. Когато духна върху канелата, изобилието ще дойде и ще остане". След това просто духнете върху подправката по такъв начин, че тя да се разпространи до вратата, и изчакайте ефекта. 

Комбинацията от канела и едра сол ще подейства още по-добре в този случай. Заедно те ще помогнат да се отървете от негативните фактори, блокиращи пътищата на просперитета в живота. Можете да ги поставите във всяка стая и да наблюдавате как се променя животът.

Доказано от науката: 5 подправки, които борят рака
НОВИНИ
Автор Woman.bg

Доказано от науката: 5 подправки, които борят рака

Автор Woman.bg