Автор
Веселина Петрова

Стив Тайлър с ново обвинение: Втора жена е завела дело за сексуално посегателство

Втора жена е завела дело за сексуално посегателство срещу фронтмена на рокгрупата „Аеросмит“ Стивън Тайлър, съобщава Пи Ей мидия/ДПА. 

Тя се казва Джийн Белино и твърди, че е претърпяла „тежък и постоянен емоционален стрес“, след като певецът я е нападнал два пъти през 1975 г., когато е била на 17 години

Това е вторият иск, заведен срещу Тайлър. Миналата година Джулия Мисли, с моминско име Холкомб, обвини 75-годишния певец, че е имал незаконна сексуална връзка с нея, когато е била тийнейджърка. 

View post on Instagram
 

В документите, публикувани чрез адвокатската кантора „Джеф Андерсън и съдружници“ в четвъртък, се казва, че през 1975 г. Белино, която е била по това време тийнейджърка, е имала ангажимент на модно ревю в Манхатън. Неин приятел ѝ уредил среща с рок групата „Аеросмит“. 

Според Белино през този ден Тайлър я насилва сексуално два пъти. Това е записано в документите. 

Първият инцидент е станал в телефонна кабина, където музикантът я „притиснал“ до стената, опипвал, целувал и симулирал секс без нейно съгласие. Вторият път са били в хотела, след като влезли заедно в бара. 

View post on Instagram
 

Като причина за иска се посочва „насилие на полова основа“. 

В документите Белино заявява, че е претърпяла и продължава да търпи „голяма душевна и телесна болка“, както и „физически, лични и психологически наранявания“.