Автор
Теодор Муховски

Седмичен любовен хороскоп 6-12 ноември 2023

Овен: Любовта е на прага с неподозирана възможност. Опитайте нещо ново и непланирано; може да останете приятно изненадани. Потърсете по-добрата си половинка там, където никога досега не сте били. Не се страхувайте, когато излизате от зоната си на комфорт. Ако сте обвързани, опитайте се заедно да изградите хармонично и пълноценно бъдеще. Съществува задълбочено разбиране на нуждите и целите на другия, което ще ви помогне да надградите връзката си и да се сближите още повече. 

Телец: Звездите показват, че търпението ви ще бъде възнаградено и може би сте на прага на страхотна връзка. Не се колебайте да се изложите и да заявите какво чувствате. Обвързаните трябва да отделят време да общуват откровено и да се уверят, че няма остатъци, тъй като това ще ви направи още по-близки. Ценете това взаимно усилие и връзката ви ще стане по-задълбочена с по-голямо разбиране. 

Близнаци: Не се ангажирайте с дългосрочни романтични ангажименти през тази седмица. Вместо това се съсредоточете върху изграждането на истински взаимоотношения. Отделете време, за да преживеете и почувствате емоциите, без да се напрягате за вземането на важни решения. Конфликтите, предизвикани от егото, могат да бъдат сведени до минимум, за да постигнете стабилен семеен живот. Изградете връзката си, като засилите емпатията във си, празнувате всеки ден с любящия си партньор и се наслаждавате на момента. 

Рак: Тази седмица самотните представители на зодията трябва да бъдат свободни и без задръжки по отношение на автентичните си емоции. Що се отнася до сърдечните въпроси, уязвимостта не е престъпление. За обвързаните тази седмица се изисква да бъдат по-искрени. Ако сте намръщени или раздразнителни, не симулирайте просто усмивка; няма да се чувствате добре. Така ще дадете на партньора си да разбере, че всеки преминава през възходи и падения. Подкрепата на партньора ви ще е налице, когато имате нужда от нея. 

Лъв: Предприемете импровизирано пътуване или излизане с приятели, тъй като това е още един шанс да установите нови контакти и може би да запалите романтиката. Ако сте обвързани, вземете си почивка от работа и намерете начини да разпалите отново страстта във връзката си. Посетете нови места, забавлявайте се и създайте силни връзки. Откъснете се от рутината, за да се сближите и да се оцените взаимно. Възползвайте се от това време, за да говорите повече и да укрепите връзката. 

Това са последните дни на човешката свобода: Мъж от 3036 г. разказа какво ни очаква в близкото бъдеще – ще настръхнете
НОВИНИ
Автор Антония Дамянова

Това са последните дни на човешката свобода: Мъж от 3036 г. разказа какво ни очаква в близкото бъдеще – ще настръхнете

Автор Антония Дамянова

Дева: В личния ви живот ще има веселие и празненства. Не забравяйте обаче колко важно е семейството ви за вас. Покажете му своята признателност и благодарност. Също така се възползвайте и давайте любовни съвети на приятелите си. Приемането на възходите и паденията изгражда истински взаимоотношения. Затова се уверете, че давате на партньора си пространство и подкрепа, когато това е необходимо. Те ще ценят това дълго време. 

Везни: Обичайте себе си и се развивайте, за да намерите идеалния партньор. Бъдете отворени за възможностите и се запознайте с нови хора. Тази седмица изисква повишено внимание към партньора ви за тези, които са в дългосрочни отношения. Двойките трябва да общуват повече от всякога заради възникващите проблеми. Седнете, обсъдете и си сътрудничете в изграждането на взаимоотношенията. Не забравяйте, че линиите на комуникация са от решаващо значение за спокойния любовен живот през тази седмица, независимо от статута на връзката ви. 

Скорпион: Внимателно следете стъпките си, когато търсите любовта, тъй като действията ви ще бъдат проверявани. Приемете каквото и да е, независимо дали е случайна среща или любовна връзка, която може да има дългосрочни последици. Вие и вашият любим ще се насладите на тази фаза на ухажване; бъдете обаче отговорни в личния и обществения си живот. Ще бъдете наблюдавани, когато действате. Уверете се, че сте в синхрон с бъдещето, което споделяте. 

Стрелец: Самотните Стрелци трябва да изразят себе си през тази седмица. Не си мислете, че вашите дълбоки и искрени чувства са разбрани от другите. Излезте от зоната си на комфорт и изкажете чувствата си на онзи специален за вас човек. Обвързаните не бива да се възпират от това, което може да ви се стори ненужно; изразете искрените си чувства. Това ще ви осигури допълнително ниво на връзка, което ще послужи като напомняне за партньора ви за това какво чувствате към него. 

Козирог: Намерете човек, който разбира, че имате нужда от време и пространство, за да се развивате личностно. Бъдете отворени за нови приятели, защото любовта може да дойде при вас неочаквано. Ако сте обвързани, партньорът ви може временно да се откъсне от вас, за да се справи с лични проблеми. Трябва да говорите по-откровено с любимите си хора. Възстановете връзката си и прекарвайте значими моменти заедно. Тези предизвикателства ще допринесат за любовния ви живот, тъй като ще се подкрепяте взаимно. 

Водолей: Самотните представители на въздушната зодия трябва да се опитат да балансират социалния си живот със семейните отношения. Прекарването на качествено време с по-възрастните може да ви помогне да хвърлите повече светлина върху причините, поради които може би не си намирате партньор. Останете търпеливи с тях и приемете съветите им. Дори и да сте ангажирани, отделете малко време, за да поговорите със старите хора около вас и да чуете какво имат да ви кажат. Те биха могли да ви дадат нов поглед върху партньорството ви. Докато го правите, уверете се, че децата ви са се насочили по правилния път в живота. 

Риби: През тази седмица самотните имат възможност да се сдобият с топла домашна атмосфера и да осъществят важни контакти с роднините си. Положете усилия за надграждане на тези взаимоотношения и се насладете на любовта и топлината, които са навсякъде. Обвързаните ще получат достатъчно време с партньора си в радостна и спокойна атмосфера. Вероятно ще се сближите с партньора си и ще изживеете заедно моменти на любов и смях. Възползвайте се от тази положителна енергия.

Как рождената дата на бебето влияе на целия му живот
МИСИЯ БЕБЕ
Автор Woman.bg

Как рождената дата на бебето влияе на целия му живот

Автор Woman.bg