През този месец се чувствате сломени от трудна, болезнена и загубена битка. Дали сте всичко от себе си, борили сте се до последно, но сте в ситуация на пълно поражение. Усещате се безсилни и изморени. Всеки от нас се е сблъсквал с неуспех и понякога трябва да достигнем най-ниската точка в предизвикателна ситуация, за да се изтласкаме нагоре. Съберете сили и кураж и започнете начисто, като този път внимавайте и имайте едно наум. 

През ноември ще бъдете като в безтегловност. Нямате сили и желание за нищо. Ще забавяте изпълнението на задачи, ще ви липсва мотивация да довършвате нещата докрай. Има доста проблеми, които ви пречат да излезете от това моментно състояние и да отворите нова страница. 

През този месец ще ви липсва увереност и ще ви е страх да се борите и да отстоявате позицията си. Това не е породено от несигурност. Просто сте изморени и претоварени от натрупани негативни емоции. Те са ви донесли разочарование, което заема огромна част от съзнанието ви и ви прави неспособни да защитавате интересите си ефективно. 

Колесницата е на ваша страна и неслучайно идва при вас точно през този месец. Тази карта въплъщава силата на волята и ви носи решителност и кураж за преодоляване на препятствията. Както колелата ѝ се движат напред, така и вие ще следвате пътя си и ще постигате растеж. 

Тя ще ви помогне да намерите своята цел и посока, да хванете здраво юздите на живота си и да възвърнете контрола си над него. Пред вас са се изправили препятствия и проблеми, които трябва да бъдат решени, преди да можете успешно да завършите тази фаза от живота ви. Ноември ще ви помогне да преодолеете поражението и най-накрая ще сложите точка на лошата серия, в която сте попаднали. 

Намерете вътрешната си сила, опитайте се да възстановите увереността си и се съсредоточете върху целите си! Не забравяйте, че неуспехите често са стъпала към бъдещ успех.