Автор
Антония Михайлова

5 неща, които един мъж ще направи, ако наистина е влюбен във вас

Всички жени мечтаят за голяма и чиста любов, искат истински мъж до себе си - надежден, галантен, благороден. Но забелязали ли сте, че представителките на нежния пол, зажаднели за сериозна връзка, са загубили бдителността си? Подготвяйки се за следващата среща, тя се настройва предварително с надеждата, че този път това ще бъде героят на нейния живот. 

По време на романтичната среща тя не откъсва поглед от своя „принц“, въздишайки по чара му и намирайки във всеки един детайл от лицето му красота, надеждност и сексапил. Според психолозите на първа среща жените често пренебрегват негативните черти и притесненията си за това доколко подходящ за нея е мъжът насреща ѝ, отдавайки предимство на положителните му качества. Като добавим и факта, че той се представя доста добре с ухажването и съблазняването, вие сте в капан!

Първа среща
Първа среща

Именно продължителното търсене на другата половина кара момичетата в даден момент да забравят за високите си изисквания и така намират достоен партньор дори и в най-посредствения мъж, интересуващ се само от краткосрочна комуникация. 

Никой обаче не иска да губи време с връзка, която ще приключи след месец. Въпросът е как една уважаваща себе си жена да разпознае стойностния мъж. За щастие има лесен начин да се уверите в искреността на чувствата на вашия нов спътник. Допитахме се до няколко ергени и разбрахме, че има няколко неща, които те ще непременно ще направят за дамата, която обичат.

Влюбена двойка
Влюбена двойка

1. Той не се страхува да създаде семейство

Ако в продължение на една година тактично намеквате на любимия човек, че е време да отидете в службата по вписванията, но той тактично се измъква от тази тема, това означава, че най-вероятно не е сигурен какво точно иска от живота, в това число и от вас.

Ако мъжът наистина обича, той ще побърза да ви запознае с най-близкото си обкръжение - родители, приятели, бизнес партньори и т.н. Той няма да отлага твърде дълго предложението за брак, особено ако е уверен в любовта си към вас.

Семейство
Семейство

2. Ще даде последната си монета и ще похарчи кредитната карта за нейните капризи

Няма значение дали е обикновен подарък под формата на букет цветя, дали е бижу или билет до Рим. Когато един мъж обича, неговата дама на сърцето никога няма да остане сама с проблемите си, колкото и големи да са те. Той ще се старае винаги да я обгражда с грижа и любов и да ѝ демонстрира чувствата си във всеки един удобен за това момент.

Защото правилният мъж знае, че правилната жена никога няма да съди на базата на думи, а само на действия! Времената на Средновековието отдавна са отминали, но ние, дамите, все още искаме да се влюбваме в рицари.

Влюбена двойка
Влюбена двойка

3. Приема я такава, каквато е, с всичките ѝ недостатъци, особености на характера или вкусови предпочитания 

Ако един мъж безкрайно изтъква вашите недостатъци и критикува всичко, което правите - как изглеждате, музиката в плейлиста ви, навиците ви, начина ви на говорене и ви призовава да се промените - той определено не е влюбен във вас! Истината е, че когато човек е очарован от някого, той намира всичко в него привлекателно и хармонично. 

Моментите, които изглеждат необичайни, са това, което най-много докосва хората. Именно този, така да се каже, жар, който той толкова иска да отнеме, е това, което те прави уникално и специално момиче... Сега помисли, имаш ли нужда от мъж, с когото не можеш да бъдеш истинска, да бъдеш себе си?

Влюбена двойка
Влюбена двойка

4. Нито за миг той не би проявил интерес към други жени 

За съжаление, много жени вярват, че искрените и всеотдайни мъже са изчезващ вид. Много от представителите на силния пол признават, че се впускат в странични приключения само ако любовта напусне връзката. 

Когато обаче един мъж е емоционално привързан към половинката си, всичките му желания, копнежи и фантазии са насочени изключително и само към любимата. Освен това, ако един мъж наистина обича, той няма да рискува доверието ви в името на мимолетна тръпка, която не означава нищо за него.

6 издайнически знака, че той е влюбен в теб, но не иска да го признае
НОВИНИ
Автор Ива Петрова

6 издайнически знака, че той е влюбен в теб, но не иска да го признае

Автор Ива Петрова

5. Той ще ѝ даде дори и ключовете от апартамента си

Когато един мъж ви позволи да нахлуете в личното му пространство, това е не само признак на любов, но и на голямо доверие. 

Ако пък ви връчи и комплект ключове, това категорично е знак, че той не само е луд по вас, но е и готов за връзка на много по-сериозно и задълбочено ниво.

Влюбена двойка
Влюбена двойка