Автор
Евелин Попадийна

Селин Дион сподели първи снимки със синовете си след диогназата

В края на миналата седмица Селин Дион посети публично събитие за първи път след тежката диагноза. С това тя ни показа, че е борбена и не се предава пред заболяването, с което се бори. Певицата е диагностицирана със синдром на скованата личност.


Селин посети хокеен мач в Лас Вегас, заедно със синовете си. От снимките, които сподели в Instagram се забелязва, че е в добро настроение и си прекарва страхотно.


„Играха толкова добре, каква игра. Благодарим ви, че се срещнахте с нас след мача, момчета! Беше незабравимо за всички нас. Желая ви страхотен сезон“, написа певицата под снимките, които качи.

View post on Instagram
 

Хокеистите също показаха момент от срещата им със Селин Дион и написаха „Благодарим ти за прекрасния момент, Селин“.


Срещата с любимия отбор определено е повдигнала духа на певицата и за известно време се е разсеяла от заболяването, което често е болезнено и изтощаващо. За синдрома на схванатия човек знаем, че е рядко и нелечимо неврологично заболяване, което причинява мускулни спазми. 


Тя бе диагностицирана с него през декември миналата година, като това бе причината за отмяна на всички дати за концерти от турнето ѝ до април 2024 г. В изявление към феновете си Дион обеща, че ще се завърне на сцената, като дотогава ще направи всичко възможно, за да се възстанови.

Меган Маркъл отслабна до неузнаваемост и подхрани слуховете за анорексия
ПО ЖЕНСКИ
Автор Теодор Муховски

Меган Маркъл отслабна до неузнаваемост и подхрани слуховете за анорексия

Автор Теодор Муховски