Ноември ви носи чистота и ново начало, предстои ви положителна промяна. Ще бъдете спонтанни и ще се впускате през глава във всякакви приключения. Това ще ви донесе много нови запознанства и разнообразни начинания. Навлизате в период на поемане на рискове и приветстване на нови преживявания. Извлечете най-доброто от срещите и ситуациите, които сами ще си създадете.

През този месец ще сте изпълнени с женска енергия. Тя носи със себе си емоционална интуиция, състрадание и разбиране на по-дълбоки нива. Вашата енергия ще бъде подхранваща, съпричастна и пряко обвързана с емоциите на околните. Постарайте се да се обградите с добри хора, за да не абсорбирате негативни вибрации.

@woman.bg Лъвове, ноември ви носи положителна промяна 🍁♌️ #taroskop #тароскоп #leo #tarot #tarotreading #zodiac #foryou #fyp #fypシ゚viral #bulgaria ♬ Hypnosis Music - Hypnosis Therapy

През ноември ще се освободите от дълъг период на напрежение и застой. Ще добиете свеж поглед и ще ви се изяснят редица проблеми. Били сте блокирани в патова ситуация, но тя вече е в миналото и от този месец ще се движите само напред.

С напрежението ще се утаи и стресът, което ще изгради една по-стабилна и спокойна среда за вас и вашите близки. Това ще успокои и лъвския ви нрав, ще станете по-малко конфликтни и ще преминете към етап на хармония и сътрудничество с околните.