През този месец минавате през период на дисбаланс, затова бъдете нащрек. Пазете се от конфликти и странете от всякакъв вид стрес и напрежение. Бъдете по-търпеливи и умерени, търсете по-внимателен и мил подход. Не бъдете импулсивни и не прибързвайте с действията си, тъй като това само ще влоши положението ви. Пазете се от завист и конкуренция на работното място, а в личен план адресирайте ясно неразрешените конфликти и се постарайте да ги решите заедно.

@woman.bg Деви, говорете по-малко и слушайте по-внимателно 🗣️♍️ #taroskop #тароскоп #virgo #tarot #tarotreading #zodiac #foryou #fyp #fypシ゚viral #bulgaria ♬ Hypnosis Music - Hypnosis Therapy

През ноември ще трябва да сте предпазливи и да навлезете във временен застой. Не предприемайте нищо голямо, забавете важните стъпки в живота си. Фокусирайте се върху практическите въпроси и не задълбавайте в емоционалните. Картите ви съветват да сте предпазливи, но е важно да не позволявате това да ви разколебае и да попречи на развитието ви. Съсредоточете се върху предприемането на премерени стъпки към постигане целите ви, дори ако това означава да се движите по-бавно.