Автор
Веселина Петрова

Кортни Кокс към починалия Матю Пери: Липсваш ми всеки ден

Кортни Кокс разкри душата си за първи път след загубата на покойния си колега от "Приятели" Матю Пери, припомняйки един специален момент, който двамата споделиха в сериала.

Актрисата публикува видеоклип от стар епизод на "Приятели". Същият, в който започва връзката между Чандлър и Моника, споделяйки история за това как Матю ѝ е прошепнал забавна реплика, преди да започне сцената. 

В клипа Чандлър е в леглото, когато Рос влиза в стаята, развълнуван от предстоящата си сватба. Когато Рос си тръгва, Моника се показва изпод завивките. "Публиката" полудява, а Кортни се обръща към Матю и казва: "Добре, твой ред е". 

Актрисата сподели емоционално в Инстаграм: "Толкова съм благодарна за всеки момент, който имах с теб, Мати. И ми липсваш всеки ден". 

А после обясни: "За да дам малко предистория, Чандлър и Моника трябваше да имат една нощна забежка в Лондон. Но поради реакцията на публиката, всеобщия фурор и одобрението на "връзката" им, това става началото на тяхната любовна история."

View post on Instagram
 

"В тази сцена, преди да започнем да играем, той ми прошепна забавна реплика. Често правеше такива неща. Беше забавен и мил.", допълва Кортни.

Почитта на Кортни идва малко след емоционална публикация от техния колега Мат Лебланк, който написа: "Времената, които прекарахме заедно, са сред любимите моменти в живота ми". 

View post on Instagram
 

Пери играеше мъдрия, сериозен, но и безкрайно забавен Чандлър Бинг в "Приятели" между 1994 и 2004 г. Смъртта му се разследва от Съдебната медицинска служба на окръг Лос Анджелис след аутопсия с токсикологични тестове. Той беше открит мъртъв в джакузито в дома си в Холивуд на 28 октомври. 

По информация на TMZ тленните му останки са били погребани на уединено място на известното гробище Forest Lawn в Холивуд Хилс, в непосредствена близост до последните места за почивка на други знаменитости като Майкъл Джексън, Деби Рейнолдс и Кари Фишър, пише Varna24.