Автор
Евелин Попадийна

Прочут медиум изпаднал в транс и предсказал смъртта на Матю Пери три дни преди трагедията

На 4 ноември колеги и приятели изпратиха Матю Пери, но светът продължава да тъгува. Вече седмица след смъртта му темата не спира да е обект на разговори в телевизионни предавания и публикации в пресата. Така стана известна и историята за предсказанието за смъртта му, което е направено от прочут медиум.


Американският екстрасенс Джон Едуард е в Австралия по повод турнето си Crossing Over, където споделя последните си прогнози. Срещата му с почитатели, където предсказал бъдещето на актьора, се е състояла в Сидни в сряда, а Матю Пери си отиде в събота. 

Участничка в шоуто, на име Карън споделя, че Едуард в един момент спира програмата, заради свръхестествен контакт с познати само на него сили. Разказва, че на срещата е носела в себе си копие от мемоарите на Пери и много добре си спомня момента, когато Джон прекъснал разговора и попитал аудиторията: „Някой носи ли книгата „Малка къща в прерията?“ и няколко пъти в транс повторил „Пери, Пери, Пери, Пери“. В този момент тя не се усетила, но дъщеря ѝ подсказала: „Мамо, ти носиш книгата на Матю Пери“. На английски думите „Пери“ и „Прери“ (прерия) звучат почти еднакво, жената не си дала сметка какво точно казва медиумът. Дъщеря ѝ отново я подканила да стане и да каже, че носи книгата, но Карън била смутена и не станала. 


Участниците в шоуто на Джон Едуард са убедени, че той е предусетил края на Матю, който беше най-известен с ролята си на Чандлър Бинг в сериала „Приятели“. Той бе намерен мъртъв в джакузито в дома си. 

Звездният път, битката с алкохола и трагичният край на Матю Пери - култовият актьор от "Приятели", който завинаги остана на 54
ЗВЕЗДИ
Автор Антония Михайлова

Звездният път, битката с алкохола и трагичният край на Матю Пери - култовият актьор от "Приятели", който завинаги остана на 54

Автор Антония Михайлова