Автор
Ева Григорова

Бившата приятелка на Матю Пери: Той беше параноик, винаги седеше във вода, когато приемаше субстанции

Кайти Едуардс, бившата приятелка на Матю Пери, намекна, че актьорът от „Приятели“ може да се е върнал към употребата на субстанции, което е довело до смъртта му.
„Познавам Матю и знам, че не би се удавил току-така. Мисля, че той е взел хапчета през седмицата“, каза Едуардс пред Sun.


Бившият модел твърди, че е излизала за кратко с Пери през 2006 г., след като се запознали на среща на анонимните алкохолици. Тя твърди, че са останали близки след края на връзката им и че тя дори е работила като негов асистент през 2011 г.


На 28 октомври Пери беше намерен мъртъв в джакузи в дома си в Лос Анджелис, като причина за смъртта му е удавяне. Въпреки че първоначалните токсикологични доклади са отрицателни за фентанил или метамфетамини, Едуардс смята, че „нещата не се навързват“, когато става въпрос за подробностите около смъртта му. 

„Казаха, че на местопроизшествието не е имало болкоуспокояващи с рецепта, което не ме изненадва, защото той не е оставил наркотици в дома си. Той беше параноик и щеше да ги вземе всичките. Последната му публикация в Инстаграм показва, че не е бил адекватен. Матман излизаше, когато не беше трезвен и се чувстваше някак непобедим“, твърди модела. „Бях наоколо, когато той се напушваше, въпреки че не се напушвах с него и когато казвах, че може би трябва да намали малко употребата, той ми казваше: „Не, аз съм Матман“.


Кайти твърди още, че Матю има афинитет да бъде във водата, когато пие алкохол или употребява наркотици. Разказва, че бивш съсед веднъж го е намерил „гол в басейна на съседа“. „Трябваше да отида там и да го измъкна от басейна на съседа му. Винаги стоеше във водата, когато се друсаше“, твърди тя и добавя, че Шери е бил „винаги сам“, когато употребявал наркотици.

Мисълта, която преследва близките на Матю Пери: “А дали можеше да бъде спасен?”
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Мисълта, която преследва близките на Матю Пери: “А дали можеше да бъде спасен?”

Автор Ива Петрова