Автор
Евелин Попадийна

Няма случайни срещи: Как да ги разпознаем

Няма нищо случайно на този свят. Всяка среща или запознанство са с определена цел. Има моменти, в които имаме нужда от някой, който да ни отвори очите и да ни помогне да променим живота си. И такива, в които се нуждаем от някой, който да ни развесели и да ни напомни кои сме. Срещаме някои от тях само за миг, без да знаем защо съдбата ни ги води точно в този момент. Понякога Вселената ни изпраща хора, които просто да ни помогнат на момента и да изчезнат от живота ни. Днес ви представяме три вида предначертани връзки:


Хората, които трябва да ни събудят
Това са тези, които остават в живота ни за постоянно. Те може да са нашите половинки или сродни души. Можете да сте сигурни, че това са хората, които напълно променят живота ни. 

Тези, които ни напомнят кои сме
Често се случва, следвайки житейския си път да изгубим себе си. Гонейки ежедневните си задачи забравяме мечтите си, целите и кои сме всъщност. Има хора, които идват, за да ни помогнат да разберем кои сме и да се завърнем към истинската си същност.


Хората, които са важни в този момент
Тук визираме хората, които просто преминават през живота ни – на които се усмихваме на улицата, правим път в магазина, разминаваме се на съседния ескалатор. Всичко това изглежда като космическа връзка, която просто трябва да се случи.


Всички срещи имат смисъл, без значение дали просто се разминаваме на улицата с някой, или остава за цял живот. Точно тези невидими нишки, които ни свързват един с друг правят живота ни непредсказуем и вълнуващ. Все пак никога не знаем кога ще срещнем този, който ще ни помогне да променим живота си и да открием истинското си аз.

Високосна 2024 г. е кармична година: какво да направите, за да получите всичко наведнъж
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Високосна 2024 г. е кармична година: какво да направите, за да получите всичко наведнъж

Автор Теодор Муховски