Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раците да не се разстройват за дреболии, Скорпионите да са по-търпеливи

Всякакви нови дела ще бъдат успешни, ако бъдат добре обмислени предварително. Когато вземате решения, най-важното е да не бързате, трябва да претеглите всички плюсове и минуси. 

Овен – Поемете инициативата, ако искате да успеете. Това се отнася не само за работата, но и за всички сфери на живота. Има шансове да пропилеете днешното предимство. Няма да скучаете: вероятно ще има неочаквани събития, интересни новини, предложения, които няма да искате да откажете. 

Телец – Никой не може да ви обърка или подведе. Ще предпочетете да разчитате на собствения си здрав разум, отколкото да слушате чужди съвети и подобно решение ще се окаже правилно. Ситуацията в личните отношения ще бъде малко по-сложна. Тук са възможни дребни недоразумения. 

Близнаци – Хората около вас може да ви изнервят, да ви провокират и да се опитват да ви извадят от равновесие. Нещата не винаги се получават така, както искате. Съдбата се опитва да ви научи на смирение. А вие не се опитвайте да контролирате всичко. 

Тези 5 зодии ще открият любовта през ноември
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

Тези 5 зодии ще открият любовта през ноември

Автор Евелин Попадийна

Рак – Денят ще върви добре, но много ще зависи от настроението ви. Опитайте се да не се разстройвате за дреболии, не се притеснявайте, че не всичко веднага се оказва така, както бихте искали. Бъдете оптимисти и всичко ще се нареди, както трябва. 

Лъв – Ако търсите предимства, най-сигурният начин е доброто разбирателство и доброто сътрудничество с хората в работната среда. Когато става въпрос да ви предоставят определени привилегии, те ще се съгласят без колебание. 

Дева – Звездите днес ще бъдат на ваша страна и ще се справите добре с това, което преди ви се е струвало трудно. Трябва да се въздържате от спонтанни покупки. Втората половина на деня ще ви зарадва с добри новини или постижения. 

Везни – Имате много неща, с които да се справяте, също толкова неща за отлагане и това се очертава като един забързан ден, в който можете да изразходвате ресурсите си повече, отколкото обикновено. Добър момент е да сложите ред в мислите, намеренията и стремежите си. 

Скорпион – Възможно е да се чувствате по-оптимистични и уверени в собствените си сили, но това може да не е достатъчно, за да успеете да решите всичко, което сте искали. Може би трябва да имате доза търпение и повече последователност. 

Стрелец – Днес разпространявате специална аура около себе си, която може да привлече симпатиите на всеки, който влезе в контакт с вас. Симпатиите, които показват към вас определени хора, с които много добре резонирате, могат да бъдат само причина за добро настроение. 

Козирог – Ще има повече грижи, отколкото сте очаквали. Възможно е да се наложи да решавате проблемите на други хора, да се справяте с последствията от грешки, които някой друг е направил. Може дори да се наложи да оставите собствената си работа настрана, за да помогнете на някой друг. 

Водолей – Можете да постигнете значителен напредък в работата си и да се справите с някои трудни задачи. Вероятни са промени към по-добро в личните отношения, но много ще зависи от това как се държите, дали се вслушвате в мнението на другите и дали уважавате техните желания. 

Риби – Вслушайте се в интуицията си: нейните съвети днес ще ви помогнат бързо да се ориентирате и да разберете двусмислените ситуации. Проявявайте снизходителност към слабостите на другите и се старайте да избягвате спорове.

До края на ноември: Астролог предрича проблеми за две зодии, животът им ще се преобърне
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

До края на ноември: Астролог предрича проблеми за две зодии, животът им ще се преобърне

Автор Евелин Попадийна