Автор
Ева Григорова

Скандален чат на Емануела разкри: тя издържала всичките си мъже досега (снимки)

Емануела от доста време коментира бившия си приятел Мартин Елвиса, който е участник в риалити формата „Игри на волята“. Певицата всеки ден качва различни сторита в Инстаграм, в които разкрива подробности от живота си с него. 

Едно от първите разкрития, които направи беше това, че Мартин се представя за милионер, а няма пукнат лев, вижте не редактирания текст: 

„Виждам всички симптоми за сериозни “психични отклонения” в един, който се превърна в най-мразения, гледайки тези Игри отстрани! От участието му в “Игри на волята”, разбрах, че се е представил и за милионер управляващ ресторанти. 

От страх, участниците да не го хейтят, ли ги покани, плати им сметката (разбира се с одобрението на Собствениците) за да направи реклама (поне някаква работа да свърши). До колкото знам единственото, което управлява са редовни алкохолни запои, кажи-речи всеки ден, и то с промишлена консумация! 

Ресторантите, “Слава Богу” се управляват от други хора с по-големи проценти участие (всеки може да го види официално), дори част от персонала се чудели, дали той наистина им се води като шеф?! Той не работи, не прави нищо по цял ден, работата му е Деградация в алкохол през ден с компания от други неща и абстиненции. Лъжеше дори родителите си, че не е с мен за да му дадат някой лев, да си оправи сметките! И когато аз кажех, че сме заедно, той им казваше, че съм Луда.“

View post on Instagram
 

Последно в профила си Емануела качи чат, от който се разбира, че тя е издържала не само Елвиса, а и други свои любови.

Емануела с нов мъж: направи ѝ скъп подарък
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Емануела с нов мъж: направи ѝ скъп подарък

Автор Ева Григорова