Автор
Ива Петрова

Адел, без да иска, се издаде: Вече е омъжена

Слуховете, че Адел и Рич Пол са официално семейство, тръгнаха още миналата година. Тогава Адел нарече 41-годишния спортен агент свой "съпруг". А сега тя самата потвърди новината по време на комедийното шоу на най-добрия ѝ приятел Алън Кар в Лос Анджелис. Двама зрители също са потвърдили пред Deuxmoi. 

Единият от тях споделя: "Бях на комедийното шоу на Алън Кар в Лос Анджелис тази вечер и Адел беше в публиката. Алън попита публиката дали някой се е оженил наскоро и Адел извика "Омъжих се". 

View post on Instagram
 

Друг присъстващ в публиката допълва: "Когато той попита дали някой се е оженил наскоро, тя изкрещя "Аз". Беше супер сладка, но точно преди края на шоуто изчезна". 

"Адел седеше точно зад мен с неин приятел и си прекарваше чудесно. Охраната ѝ влезе само, за да ѝ донесе храна. Тя не се интересуваше дали хората знаят, че е там. Тя го закачаше, все пак са най-добри приятели", казва зрителят.

Миналия месец 41-годишният Рич обърна внимание на слуховете за брак, като разказа как двамата с 35-годишната Адел са си "помагали взаимно" по време на двугодишната им връзка, пише "Факти".

По време на участието си в предаването CBS Mornings Рич каза: "Тя беше страхотна, мисля, че ще се съгласи, че определено си помагахме взаимно. "Аз съм в добро състояние, ние сме в добро състояние. Щастливи. Тя е превъзходна. Тя е страхотна за мен. Ние сме страхотни един за друг."

След това Рич беше попитан от водещата на CBS Гейл Кинг дали трябва да се обръща към Адел с "госпожа Пол" следващия път, когато говори с нея. Ричард се направи на срамежлив, като каза: "Можеш да се обръщаш към нея с каквото си искаш", след което добави, че не е от "хората, които излагат на показ личния си живот. Той не е за медиите." 

View post on Instagram
 

Още през септември Адел се изпусна за новия си статус на омъжена жена. По време на един от концертите в Лас Вегас една жена от публиката изкрещя на изпълнителката на "Rumor Has It": "Ще се ожениш ли за мен?". "Не можеш да се ожениш за мен. Аз съм хетеросексуална, любов моя, и съпругът ми е тук тази вечер", отговори Адел. 

Адел и Рич Пол се появиха заедно за пръв път в обществото през 2021 г., когато присъстваха на баскетболен мач.