Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Неочакван обрат за рогата зодия, воден знак ще има пророчески сън

Денят идва с положителна енергия. Възползвайте се за своите цели. 

Овен – Днес са вероятни неочаквани обрати, които могат да провокират загуби и непредвидени разходи, а всички предприети стъпки могат да доведат до най-неочаквано развитие. Недейте да инвестирате в съмнителни начинания. 

Телец – Ако искате да промените нещо в живота си, настройте се оптимистично и контролирайте личната си съдба, опитайте да направите всичко, което е по силите ви. Бъдете внимателни и нащрек, ако някой силно се опитва да бъде приятел с вас. 

Близнаци – Добре ще е, ако приложите някои техники за медитация и релаксация. Това много ще ви помогне да се отпуснете след напрегнатия работен ден. Следете за здравето си, проблеми са възможни със стомашно-чревния тракт - има известна вероятност от хранително отравяне. 

Рак – Имате силно желание да промените нещата към по-добро и не се отказвате да се опитвате да го правите. Може да е трудно да повярвате, но всъщност сте много близо до постигането на една от целите си. 

Лъв – Днес имате възможност за творческо самоизразяване. Опитайте се да покажете таланта си, способностите си в някоя нестандартна област! Ако допуснете да бъдете мързеливи, можете да загубите обещаващи възможности. 

Дева – Възможно е да има някои малки промени в личния ви живот, които ще ви принудят да преразгледате отново приоритетите си. Благоприятно време за започване на диета. Излишните килограми ще ви напуснат бързо с малко усилия от ваша страна. 

Везни – Не се претрупвайте със задължения, старайте се да не стигате до изтощение. Това е добър ден за приятелски срещи и комуникиране. Времето за строги ограничения отмина, сега можете да си позволите да се поглезите с подаръци или нещо друго. 

Скорпион – Вие не се плашите от трудностите, които могат да възникнат пред вас. Единственото, което може да ви попречи в момента, е колебанието и нерешителността. Избягвайте да купувате ненужни неща, които няма да ви бъдат полезни в бъдеще. 

Стрелец – Добър ден за активност и инициативност, за всякакви дейности. Хороскопът ви за деня показва, че ще бъдете в добра форма! Възможно е да попаднете неочаквано в конфликт със съседи, чийто повод ще са битовизмите. 

Козирог – Стремежът да достигнете нови висоти и да овладеете нов вид дейност може да ви подтикне към импулсивни решения и действия - не надценявайте силите и възможностите си. По-добре е да посветите деня на решаване на семейни въпроси. 

Водолей – Не обсъждайте лични подробности от живота си с никого. И не позволявайте на клюкарите да ви разнасят. Звездите ви съветват да не забравяте да обърнете внимание на това, което се случва около вас и да бъдете по-предпазливи. 

Риби – Вселената може да ви изпрати важен знак относно бъдещето ви или решенията, които трябва да вземете. Може да имате и пророчески сън. Най-важното е да се отпуснете колкото може повече и да влезете в хармонична връзка със себе си.

Детективи за цял живот: топ 5 на зодиите, които винаги стигат до истината
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Детективи за цял живот: топ 5 на зодиите, които винаги стигат до истината

Автор Теодор Муховски