Автор
Теодор Муховски

От днес 3 зодии коренно ще променят живота си

Вселената ни подготвя нови изненади на всяка крачка, така че подреждането на планетите влияе на живота ни по уникален начин. Този път промените в енергийната плоскост ще бъдат ръководени от Марс и зодиакалния знак Стрелец. Това уникално подреждане ще промени съдбата на три зодии. Разберете дали всичко това не се отнася само за вас. 

На 22 ноември 2023 г. започна сезонът на Стрелеца - време в астрологията, когато ще сме покровителствани от този огнен знак, а освен това от 24 ноември 2023 г. планетата Марс ще навлезе в този знак на небето. 

Самият зодиакален знак ще ни влияе от 22 ноември до 21 декември - тогава ще се празнуват рождените дни на зодия Стрелец, а Марс ще остане в този знак до 24 ноември до 4 януари 2024 г. 

Разбира се, влиянието на самия зодиакален знак и присъствието на Марс в Стрелец няма да се усеща само от зодия Стрелец. С какво ще се характеризира това време, как ще го използваме и за кого ще се промени животът? 

Когато Стрелецът излезе на преден план, в играта влизат емоциите. Това е зодиакалният знак, управляван от елемента огън, което означава порив, трескавост. Това е период, когато можем да усетим прилив на огнена енергия, желание за действие и жажда за преживяване на нещо ново. 

Мирът и сигурният дом сега не са за нас. Интуицията ни ще ни води според астролозите към непознатото и вълнуващото. Възможно е да се изкушим да имаме афера, а може би ще искаме да сменим работата си или да се отправим на дълго пътуване. 

Ето кои са най-разхвърляните зодии
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

Ето кои са най-разхвърляните зодии

Автор Евелин Попадийна

В сезона на Стрелеца всичко е възможно и страхът няма да ограничава полето ни на действие. Ще изпитваме емоции на ентусиазъм, импулсивност, спонтанност и всичко ще бъде ръководено от самоувереност. 

Това е и времето на успеха, така че ако следваме сърцето си, активно и смело навлизаме в новостта на житейския си път, можем да се радваме на решенията си, възползвайки се от развитието, което ни дава планетарното подреждане. 

Марс в Стрелец ще промени съдбата на три зодиакални знака 

За да не е достатъчно вълнението около самия сезон на Стрелеца, на преден план ще излезе и планетата Марс, планетата на войната. Това само ще засили смелостта и желанието за успех, които ще дойдат със Стрелеца. 

Навлизането на Марс ще окаже голямо влияние и върху три конкретни зодии. Огнената сила на Марс ще се отрази на огнените знаци - Овен, Лъв и, разбира се, Стрелец. 

Овенът ще отсъства за по-дълъг период от време и това вероятно няма да е свързано с почивка или ваканция, а с... емиграция. Това е шанс да направи професионални промени, но няма да мине без дилеми и колебания. 

Лъвовете са изправени пред значителни предизвикателства във всички възможни области - в работата, в любовта, в семейството. Очакват ги големи промени, които ще са свързани с емоции, но... който не рискува, не печели! 

От друга страна, Стрелците тръгват по напълно нов път в живота. Това е моментът да сбъднат мечтите си. Така че, ако сте Стрелец, това е моментът да се освободите от страховете си и да направите това, за което винаги сте мечтали!

Неочакван обрат за рогата зодия, воден знак ще има пророчески сън
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Неочакван обрат за рогата зодия, воден знак ще има пророчески сън

Автор Астролог - Ивелина Пенчева