Автор
Теодор Муховски

Тези зодии не могат да разчитат на щастие до края на ноември

Есента е време на веселие и мечтателност. Лесно се поддаваме на преобладаващия климат и в резултат на това настроението ни не е заредено с оптимизъм. За съжаление, за някои хора периодът не е особено благоприятен. Проблеми ще се появят в партньорските отношения, но също и в тези с приятели. Всичко ще дойде почти неочаквано. Разберете дали това очаква и вас. 

Лъв (23.07 - 23.08) - това, което никога не е било проблем, изведнъж ще се превърне в такъв 

През ноември Лъвовете трябва да се подготвят за неочаквани проблеми. Те може да започнат да се чувстват безсилни по теми, които никога досега не са били пречка. Тогава си струва да посъветвате близките си и да ги помолите за подкрепа в преобладаващата ситуация. 

Лъвовете през ноември 2023 г. трябва да полагат специални грижи за здравето си. Най-доброто начало е да подобрят физическата си форма във фитнес залата или в плувния басейн. Това ще подобри не само имунитета им, но и ще вдигне пониженото настроение. Ще се освободите от стреса, причинен от проблеми, с които ще се справите до края на месеца. 

Дева (24.08 - 23.09) - предстоят проблеми със сърцето 

Ноември за Девите е нещастен по отношение на любовта. В живота на хората под този знак ще има любовни дилеми и несигурност. Свободните Деви са под въздействието на нов познат, който ще им направи добро впечатление, но трябва да бъдат внимателни. Девите във връзка може да имат проблеми с разбирателството с партньора си. Потайността и неадекватната комуникация ще влошат отношенията им. 

През ноември Девите трябва да бъдат особено внимателни с предмети, които са сантиментални и важни за тях. Може да се окаже, че сте загубили любимото си колие или пръстен със специално значение. По-добре да ги оставите вкъщи. 

Козирог (22.12 - 20.01) - близките ще ви напуснат 

Козирогът ще започне да има проблеми във взаимоотношенията си през ноември. Близките хора ще се отвърнат от него. Това ще го накара да се чувства самотен, отчужден и дори предаден. Цялата тази ситуация може да бъде причинена от действията на трета страна, която мисли лоши неща за вас. 

Възстановяването на тези отношения ще отнеме време. Роднините на зодия Козирог сами ще осъзнаят каква грешка са допуснали и ще се върнат с извинение. До края на месеца Козирогът трябва да се грижи за себе си, за да преодолее чувството на самота и тъга.

Тези 2 зодии ще преживеят революционни промени всеки момент
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Тези 2 зодии ще преживеят революционни промени всеки момент

Автор Теодор Муховски