Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, декември ще бъде най-добрият месец за вас

Скъпи Раци, декември може да се превърне в най-приятния месец за вас тази година! Венера влиза във вашия безгрижен 5-ти дом на 4 декември, подкрепяйки удоволствието ви от всичко, което ви носи радост. Това също може да означава времето, когато някои ще срещнат следващата голяма любов в живота си. Ако вече сте във връзка, вие и вашият любим може да се влюбите отново - пеперуди ще пърхат в стомаха ви и всичко останало. 

Вашият трудов живот може да стане изключително важен. Ще има хармония на работното място между вас и колегите. Това е много добър момент за работа по творчески проекти. Възможно е дори да започнете служебен роман или също така да срещнете някого, докато тренирате във фитнеса, ходите на йога или се занимавате с подобряване на здравето. 

Ако се чувствате ограничени от всички страни, това е резултат от опита да се справите с исканията и очакванията на всички. Просто се отпуснете, не се опитвайте да живеете според очакванията на другите. Добре би било, ако освободите това натрупано напрежение. 

Отслабеният запас от жизнена енергия може да ви направи по-инертни, емоционално нестабилни на моменти. Направете почивка или си починете и правете неща, които ви носят радост и релаксация. Излезте на разходка сред природата, срещнете скъпи на душата си хора и се грижете за тялото си. 

Вие сте човек, който цени емоционалните връзки и семейството. Този сезон може да искате да прекарате повече време с близки и приятели. Едно старо приятелство може да се превърне в прекрасна любовна връзка. 

Препоръчва се да смекчите чувството си за притежание, да се въздържате от пристъпи на ревност и да внимавате да не отправяте неоправдани упреци или да не ставате подозрителни без причина.

Топ 5 на зодиите, които се смеят най-гръмогласно и заразително
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Топ 5 на зодиите, които се смеят най-гръмогласно и заразително

Автор Теодор Муховски