5 зодии, които ще преживеят драматична промяна по време на пълнолунието в Близнаци на 27 ноември

Въпреки тежестта от енергийното влияние на Скорпион през целия месец, краят на ноември най-после ще ви дари с така жадуваното приятно вдъхновение и позитивизъм. Това ще се случи по време на пълнолунието в Близнаци на 27 ноември, което ще ни донесе облекчение от натрупаното напрежение и ще ни зарадва с плодовете на положените досега усилия. 

Възможно е някои от нас да претърпят временни загуби, които трябва да се преживеят в името на бъдещото щастие. Това означава, че на Пълнолунието всички можем да се сбогуваме с някои житейски навици и в това ще има нотка носталгия. Близнаците обаче са духовна зодия, която няма да ви създава емоционални бури, а по-скоро ще ви помогне да направите равносметка и мъдро да планирате бъдещите си маршрути. Това означава, че най-после ще намерите изход от някаква ситуация до 27 ноември. 

Пълнолуние
Пълнолуние

Пълнолунието е кулминацията, когато берем реколтата от семената, които са били засадени на новолунието. Следователно събитията от 27 ноември може да са свързани с 18 юни 2023 г. – припомнете си какво се е случило в живота ви тогава и знайте, че е настъпило време да теглите черта под него.

Знакът Близнаци, в който ще е пълнолунието, отговаря за документите, пътуванията и ценните книжа. Това означава, че всички знаци ще получат печат при подписване на някакъв вид споразумение или получаване на паспорт, сертификат, диплома.

пълнолуние
пълнолуние
Unsplash

Близнаци 

Пълнолунието е във вашия знак, което означава, че завършвате определен етап от живота си и най-вероятно в този ден можете да подпишете някакъв правен документ. Меркурий ще бъде в сектора на отношенията, а това може да се отнася до брак, развод, намиране на работа или покупка на недвижим имот. 

Можете също така да отидете на романтична среща, защото пълнолунието се случва при сливането на Слънцето и Марс - човекът насреща ви ще бъде доста откровен, емоционален и позитивен. 

Пълнолуние
Пълнолуние

Стрелец 

Пълнолунието е в знака на партньорството, което означава, че в този ден връзката ви ще попадне под зоркото внимание на Вселената. Вероятно инициативата за промяна да дойде от ваш любим човек - може да получите или направите предложение за романтична връзка. възможно е да става дума или за развод, или за покана за съвместен живот.

Възможно е по време на пълнолунието да преживеете фатално запознанство, важен разговор в интернет. Ако сте обвързани от дълго време, тогава внезапна промяна (например решение за покупка или продажба на апартамент) може да дойде от страна на вашия партньор.

Дева 

Пълнолунието се случва във вашия сектор на житейските цели, постижения и кариера. В този ден можете да получите повишение или да научите за решение на мениджър, касаещо вашата компания. Личният ви статус също може да бъде променен - брак, развод, уволнение или назначаване на длъжност. Меркурий обаче ще бъде в сектора ви на недвижимите имоти - целта може да е свързана с покупка или продажба на жилище. 

На 27 ноември ви очаква постижение, и то никак няма да ви е лесно – в момента на пълнолунието хороскопът ви ще е с напрегнат аспект Т-квадрат с акцент върху сектора на отношенията. Има вероятност да вземете важно решение относно партньора си.

Пълнолуние
Пълнолуние

Риба 

Пълнолунието настъпва във вашия сектор на дома и недвижимите имоти, което означава, че може да решите да продадете апартамент или да направите сделка за покупка по време на пълнолунието. 27 ноември ще бъде изключително важен ден за вас, защото Меркурий ще бъде в сектора на житейските ви цели. Това, което ще ви се случи, ще бъде важен обрат в цялата ви съдба. И може да доведе до невероятни финансови резултати. 

Най-вероятно събитието ще се отнася до апартамент, тъй като през новата година Юпитер ще бъде във вашия сектор на пребиваване от юни - очевидно ще инвестирате в къща. 

До края на ноември: Астролог предрича проблеми за две зодии, животът им ще се преобърне
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

До края на ноември: Астролог предрича проблеми за две зодии, животът им ще се преобърне

Автор Евелин Попадийна

Овен 

Пълнолунието продължава да надгражда живота ви - въпреки че ще се проведе в сектора на роднините и преместването, Меркурий е в сектора на разширяване на мирогледа. На 27 ноември ще откриете нови хоризонти, които са свързани с личностното ви израстване. 

Възможно е да отидете на важно за вас обучение и да получите диплома. Ако път сте водели дело, тогава ще го спечелите - възелът на бъдещето е във вашия знак и дава тригон на Меркурий в сектора на правните дела. Голяма международна компания също може да се обърне към вас с предложение за работа. Каквото и да се случи, след пълнолунието ще почувствате голям прилив на енергия и желание за действие.

Пълнолуние
Пълнолуние