Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, през декември ви очаква сериозна промяна, вижте дали сте готови за нея

Скъпи Деви, през декември промяната чука на вратата ви, но може да почувствате, че не сте готови за нея точно сега. Прекрасно събитие ви очаква на хоризонта, всичко, което трябва да направите, е да се отворите и да приветствате радостта в живота си. Творческата ви енергия е в своя пик и ви помага да блеснете в светлината на прожекторите. 

Вселената ви съветва смело да следвате страстите си, да реализирате мечтите си и да не се страхувате да поемате рискове. С невероятна енергия и много харизма ще успеете да постигнете всичко, което искате през този период. Поставете си нови лични цели и се научете да се освобождавате от миналите товари, защото те вече не ви служат. Понякога сте склонни обаче лесно да променяте целите си. 

Винаги обръщате голямо внимание на детайлите и анализирате нещата внимателно, преди да вземете решение. Звездите от вашия хороскоп за декември ви съветват да излезете от зоната си на комфорт и да откриете нови страсти и хобита. 

Не се фокусирайте само върху работата, защото това означава краткосрочно удовлетворение, но не и истинско щастие. Има всички основания да вярвате, че ще успеете да постигнете значителен напредък през следващите седмици. Усилията ви вероятно ще дадат резултат. 

Не боли да се опитвате да подобрите отношенията си с другите, но се постарайте най-вече да не бъдете прекалено сурови и да не провокирате спорове. Не забравяйте, че целта ви е да намерите решения, а не да отправяте критични обвинения. 

Не се изненадвайте, ако някои от любимите ви хора не са съгласни с всичките ви избори. Интензивността на жизнения импулс, който в момента преминава през вас, е опитност, която е трудна за разбиране за тези, които не го преживяват. 

Любовта изглежда ще играе важна роля в живота ви през този период. Ако сте необвързани, една нова връзка може да преобърне света ви с главата надолу точно сега. През декември може да срещнете важен човек, който ще изиграе важна роля в по-нататъшното ви еволюционно развитие.

Ето кои са най-разхвърляните зодии
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

Ето кои са най-разхвърляните зодии

Автор Евелин Попадийна