Автор
Ева Григорова

Веселка от „Фермата“ с голяма новина за сватбата

Веселка Маринова стана първата жена, победител във „Фермата“, като беше и най-младата участничка във формата. Тя преживя и най-много след финала на предаването. Намери сили да се раздели с партньора си и да се премести в Троян, започвайки нова страница от живота си. 

През юни Веселка разкри за първи път, че на 15 август, на Голяма Богородица, ще става булка. Риалити звездата трябваше да сключи брак с любимия си – Велин. Тя сподели, че първоначално мислели за малка селска сватба само с най-близките хора. Впоследствие се оказало, че имат много роднини и приятели и се очертава голямо тържество. Това принудило двамата влюбени да отложат сватбата, за да имат повече време за подготовка. „Все още нямаме дата за сватбата с Велин. След новогодишните празници ще решим кога да се оженим, но със сигурност ще е през летните месеци.“, сподели Веси.

View post on Instagram
 

„Със семейството ми сме на коледно-новогодишна вълна. Мислим за украсата и с нетърпение очакваме светлите празници, като отделям и много от времето си за работа. Обмислям нов проект, който ще стартира от 2024-та, но засега го пазя в тайна, разкри фермерката.

Петър от „Фермата”: Не влизам във връзки просто, за да не бъда сам
ЗВЕЗДИ
Автор Люблена Папазова

Петър от „Фермата”: Не влизам във връзки просто, за да не бъда сам

Автор Люблена Папазова