Автор
Ева Григорова

Костадин от "Фермата" скъсал гадже след съвет от телефон на доверието

Култовият участник от "Фермата" Костадин разкри пред цяла България своя прийом за това как се къса с гадже, с което не искаш да бъдеш. 

Коко участва в игра, в която всеки един от участниците трябваше да разкаже по две истории за себе си - едната да е истина, а другата - лъжа. Съотборниците трябваше да разкрият коя е фалшивата. 

Бившият футболист започна с твърдението, че е изхарчил цялата си първа заплата за джанти за колата. Вторият разказ беше далеч по-пикантен. "Като ученик звънях на телефон на доверието, за да питам как да скъсам с гаджето си", призна Костадин. 

View post on Instagram
 

Кое е истина и кое лъжа? Оказа се, че случката с автомобилните джанти е напълно измислена. Но тази с телефона на доверието е съвсем реална! 

Коко прибави и още подробности за забавната случка от ученическите му години. "В училището дойдоха хора, които ни разказаха за този телефон на доверието и ни увериха, че каквито и проблеми да имаме, можем да се обадим на въпросния номер и да получим съвет - сподели Костадин. - Аз така и направих. Обадих се и попитах как да скъсам с гаджето по най-безболезнения начин. Посъветваха ме да напиша писмо." А в самото шоу отново беше на ниво. 

View post on Instagram
 

Последните два пендара за фермерско умение заслужено заминаха при Жоро, който беше по-бърз от Кенан в цепенето на дървените трупи, предаде БГДнес.

Веселка от „Фермата“ с голяма новина за сватбата
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Веселка от „Фермата“ с голяма новина за сватбата

Автор Ева Григорова